FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GALDA - PETROLUL 0-1

GALDA - PETROLUL 0-1 // VIDEO EXCLUSIV Hamza Younes șocat de condițiile din Cupa României: „N-am mai văzut teren atât de prost”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 19:59

Hamza Younes (33 de ani, atacant) a marcat golul decisiv al meciului Industria Galda - Petrolul Ploiești 0-1.

Hamza a vorbit la sfârșitul jocului în exclusivitate pentru GSP.ro: „A fost un meci foarte greu, cu terenul ăsta. N-am mai vazut teren atât de prost. Victoria această este foarte importantă pentru noi. 

E un moment puțin dificil, trebuie să lucrăm mai mult și vom trece peste perioada asta grea. Cel mai important este să ajut echipa, nu câte goluri voi marca eu.

E mai dificil să intri în atmosferă la Liga 2, nu se joacă prea mult fotbal”, a declarat Hamza.

În timpul inteviului, în momentul în care pe imagini se vede cum Marius Stan, președintele Petrolului, părăsește stadionul, Younes începe să zâmbească și spune: „Avem cel mai bun președinte”.

Atacantul tunisian a revenit la Ploiești după cinci ani în care a evoluat la echipe precum Botev Plovdiv, Ludogorets, Al Ahli sau Aris Salonic. În Liga 1, a mai jucat la Concordia Chiajna, în 2016.  

64 de meciuria jucat Hamza Younes pentru Petrolul în perioada 2012-2014, când a reușit 37 de goluri şi 6 assist-uri

VEZI ȘI:

BARCELONA - VILLARREAL 2-1 // VIDEO The Best a rezistat o repriză! Leo Messi, schimbat la pauza meciului: „Are o mică problemă la aductori"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează