FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-1

GAZ METAN - CFR CLUJ 0-1 // VIDEO Țucu peste tot » CFR Cluj se califică în sferturile Cupei României grație golului lui Țucudean

Articol de - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 23:49

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României, după 1-0 cu Gaz Metan Mediaș. Țucudean a marcat singurul gol al meciului. Vârful CFR-ului a spart gheața și-n Cupă, după ce, în acest sezon, marcase în campionat, cupele europene și la națională.

Un meci anost a fost rupt de o fază minunată. Centrare Deac din lovitură liberă în fața liniei de fundași, surprinzător, o apariție la fel de neașteptată a vârfului Țucudean în partea opusă porții și o finalizare cât o calificare.

A fost suficient pentru ca "feroviarii" să treacă de Gaz Metan în Cupa României, deși gazdele au mai ratat pe final. Un meci scăpat din mână, în unele momente, de Marius Avram, cu multe durități și faze la limită și dincolo de regulament.

A ratat gol în Supercupă

Astfel, cu primul său gol într-o cupă domestică după 3 ani și jumătate - punctase contra Pandurilor în tricoul FCSB în mai 2015, 3-0, în Cupa Ligii - Țucudean a mai bifat o competiție cu reușită în acest sezon. A ratat doar Supercupa, unde, la 1-0 cu Craiova, a marcat Culio din penalty. În rest:

  • 8 goluri în campionat, dintre care o "dublă" cu Dinamo
  • 2 goluri în cupele europene, reușite în partida cu Alașkert din deplasare (2-0)
  • un gol la echipa națională în Liga Națiunilor, la 2-2 în Serbia

Țucudean, 27 ani, e singurul CFR-ist cu mai mult de două goluri în campionat, are 8.

A scos de pe linie!

Cea mai mare ocazie a Gazului a fost irosită în minutul 86. Fortes a reluat spre poartă după un corner bătut de pe stânga, iar căpitanul CFR-ului, Camora, a scos mingea de pe linie, evitând prelungirile.

7 meciuri fără înfrângere în toate competițiile are CFR, jocuri venite după incredibilele 2-3 cu Dudelange și 1-2 cu Viitorul

Vezi AICI toate echipele calificate în sferturile Cupei României

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  01 Noiembrie 2018, 11:03

Ăsta a fost un meci precum recentul Sepsi - CFR 1-2, ]n care Sepsi a egalat la 1 în minutul 83, la o mare greșeală a atacantului gazdelor, care a șutat puternic și plasat lîngă bară ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează