FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA 1-1

George Ţucudean, criticat aspru după prestaţia de aseară: "Ce-l defineşte pe el ca fotbalist?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 10:15

Steaua a terminat la egalitate, 1-1, meciul de aseară din prima manşă a semifinalelor Cupei României cu Petrolul, iar George Ţucudean a fost titular. Prestaţia din prima repriză l-a făcut pe Costel Gâlcă să-l lase la cabine după primele 45 de minute şi să-l introducă în locul său pe Raul Rusescu.
Fostul internaţional Gabi Popescu l-a criticat dur pe atacantul în vîrstă de 23 de ani.

"M-a dezamăgit Ţucudean. Nu-i găsesc definiţia de fotbalist. Nu văd ce-l defineşte pe el ca fotbalist. Păcat că lui Costel nu i s-a dat posibilitatea să aducă jucătorii care i se potrivesc stilului lui de joc", a spus Gabi Popescu la Dolce Sport.

1 gol a marcat Ţucudean în meciuri oficiale pentru Steaua, în semifinala Cupei Ligii cu Astra, scor 3-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Martie 2015, 19:33
Postat de zidane92 pe 06 Martie 2015, 19:00

Tucudene,daca iti retragi afirmatiile pe care le-ai facut te primim inapoi (si asa s-a lamurit lumea de tine la fcsb) pe postul de carator de minge si curatator al ghetelor lui Bilinski si Niculae!

duca-se in plata domnului, si duca-se tare. are cu ce, de masini de lux nu duce lipsa. de caracter si talent sportiv, da. cam are mari carente, pe ici pe colo. inca de cand a venit la dinamo am spus clar, raspicat si fara echivoc : sa ma anunte si pe mine cineva cand o sa fie asta golgeter, nu in cine stie ce ligi, macar in Liga Mamaliga ! m-am certat cu destui, dar stiam ca am dreptate la Maxx : anii au trecut, ciuri buri asta tot amator a ramas. duca-se.. unde vrea lamburginiu' lui.

zidane92
zidane92  •  06 Martie 2015, 19:00

Tucudene,daca iti retragi afirmatiile pe care le-ai facut te primim inapoi (si asa s-a lamurit lumea de tine la fcsb) pe postul de carator de minge si curatator al ghetelor lui Bilinski si Niculae!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Martie 2015, 18:49

George Ţucudean, criticat aspru după prestaţia de aseară: "Ce-l defineşte pe el ca fotbalist?" __ asta-i buna ! nimic !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează