FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

FCSB - DINAMO 1-0. NOTE GSP: doar doi fotbaliști au luat 7 după un derby slab

Ionuț Șerban a fost titular în premieră // FOTO: https:// facebook.com/FCDinamoOfficial/
Ionuț Șerban a fost titular în premieră // FOTO: https:// facebook.com/FCDinamoOfficial/

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 08:00 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 09:38

După 0-3 în tur, Dinamo a fost învinsă de FCSB și în returul semifinalei Cupei României, 0-1, după un nou joc dezamăgitor al formației roș-albe.

  • Finala Cupei României are loc pe 22 iulie, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”
  • În cealaltă semifinală se înfruntă joi Sepsi și Poli Iași. Covăsnenii au câștigat turul cu 5-1

Dinamo a avut speranțe pentru o revenire spectaculoasă doar două minute, până la golul marcat de Adi Petre. După aceea, „câinii” nu au contat în ofensivă, iar cei de la FCSB au jucat la trecerea timpului, ratând și câteva ocazii imense.

Adrian Petre, marcatorul singurului gol, și Darius Olaru, cel care i-a pasat, au fost cei mai buni jucători pe teren. Aceștia au primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor. De partea cealaltă, Florin Tănase și Andrei Miron au fost jucătorii roș-albaștri care au dezamăgit, fiind notați cu 5.

La Dinamo, fundașul Mihai Popescu, atacantul Daniel Popa și mijlocașul Deian Sorescu au fost considerați cei mai slabi dinamoviști și au primit nota 4, cea mai mică a meciului. Ionuț Șerban, folosit în premieră ca titular, și fundașul Ricardo Grigore, folosit din nou la mijloc, au luat 6.

FCSB - DINAMO 1-0. NOTE GSP: doar doi fotbaliști au luat 7 după un derby slab

VIDEO. Florin Prunea, reacție incendiară la GSP Live, după o nouă înfrângere, 0-1 cu FCSB

Citește mai multe știri despre Derby-ul FCSB - Dinamo: 

Helmut Duckadam, frapat de declarațiile lui Adi Mihalcea: „Cum poți să spui așa o minciună gogonată?

Adrian Mihalcea vorbește despre transferul mult dorit: „Are o experiență fantastică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Iulie 2020, 16:24
Postat de mickey13 pe 09 Iulie 2020, 13:22

Au fost vreo 4 penalty-uri! Ai uitat 2 (au mai intrat inca de 2 ori in careu)!!! Saracii de voi, numai penalty-uri visati! Scorul corect era 1-4 (4 din 4 la penalty-uri) si dinamo trebuia sa mearga-n finala! Pt astfel de "suporteri" m-as bucura sa retrogradati!

Daca ai fi vazut meciul,poate ca ti-ar fi fost jena sa comentezi!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Iulie 2020, 15:38

Neicutescu si Serban sunt solutii clare pt primul 11. Popa, Lazar, Mihaiu si Moldoveanu nici pe banca de rezerve nu ar trebui sa stie.

mickey13
mickey13  •  09 Iulie 2020, 13:22
Postat de cuviosul_pafnutie pe 09 Iulie 2020, 12:44

Sin de nota 6!!!Toti au sarit pe Popescu-vinovatul de serviciu- pentru gol,dar cine s-a uitat la meci a vazut ca faza golului a pornit pe la Sin-care n-avea nici o treaba cu apararea!Spre sfarsitul meciului a zis si unul din comentatori, ca golul a venit de pe partea lui!Iar Straton nu stiu de ce o fi primit 6, ca a fost destul de nesigur!Dar sa ne inchipuim ca ar fi fost un arbitraj cinstit si s-ar fi dictat penalty la faultul lui Cretu asupra lui Neicutescu in prima repriza si la faultul asupra lui Sorescu...Altfel s-ar fi jucat in continuare!Iar comentatorii transmisiei,mai ceva ca...Stan si Bran!La faultul asupra lui Neicutescu,dupa ce initial au strigat:penalty,vazand decizia arbitrului-care i-a dat cartonas galben pentru simulare-au dat-o si ei la intors:ca a fost faultat,dar...nu suficient de tare!!!Adica trebuia sa-i rupa piciorul ca sa primeasca si Dinamo un penalty?!Iar la faultul asupra lui Sorescu,au zis ca n-a fost fault pentru ca...Sorescu n-a cerut!!!Si ca doar s-a uitat la tusier!Acum si Sorescu asta!E chiar naiv, daca asteapta dreptate tocmai de la tusieri,stiindu-se ca tusierii joaca .... pentru Becali!

Au fost vreo 4 penalty-uri! Ai uitat 2 (au mai intrat inca de 2 ori in careu)!!! Saracii de voi, numai penalty-uri visati! Scorul corect era 1-4 (4 din 4 la penalty-uri) si dinamo trebuia sa mearga-n finala! Pt astfel de "suporteri" m-as bucura sa retrogradati!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează