FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-2

HERMANNSTADT - FCSB // Ilie Dumitrescu nu s-a mai putut abține! Atac la Gigi Becali și Vintilă: „L-ați pus pe Coman cu botul pe labe, de ce?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 08:04

FCSB s-a calificat aseară în semifinalele Cupei României după ce a eliminat-o pe Hermannstadt, scor 2-1, grație reușitei lui Florinel Coman din prelungiri.

Ilie Dumitrescu i-a lăudat pe Florinel Coman și pe Dennis Man pentru evoluția bună din finalul partidei și a trimis „săgeți” către Gigi Becali și Bogdan Vintilă pentru modul în care l-au tratat pe „șeptar”.

„Pe Coman nu-l poți folosi 45 de minute. Vintilă a spus că avea nevoie Coman de golul acesta. De ce avea nevoie? Că l-aţi pus cu botul pe labe, la colţ, de ce? Că îl scoateţi mereu în minutul 45? Ăsta e Coman, da? Se încheia 1-0 pentru Hermannstadt, da? Nicio problemă. Dar într-un minut, atât Coman, cât şi Dennis Man pot aduce plusul ăla. De aia spun că un lider are nevoie de stabilitate şi de un statut special. Păi dacă mi-l scoţi în minutul 45?!

Până la urmă, nici Messi nu poate să-i scoată pe cei de la Barcelona cu Real. Nici Coman sau Dennis Man nu pot să-i scoată în fiecare zi. Deci, ai nevoie de un nucleu important de jucători care să se ridice la un anumit nivel ca echipa să aibă o exprimare consistentă. Nu poţi să faci aşa ceva" a spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

6 meciuri consecutivea fost înlocuit Florinel Coman înainte de finalul meciului în Liga 1

Ilie Dumitrescu: „Fundașii sunt problema”

Fostul mare atacant al „roș-albaștrilor” s-a arătat nemulțumit și de improvizațiile din defensivă, unde Lucian Filip a fost trimis din nou în centru, unde a făcut cuplu cu Andrei Miron, abia transferat de la FC Botoșani. 

Probleme sunt la fundaşii centrali, pentru că echipa nu arată foarte bine acolo, au fost probleme mari de tot în axul central în seara aceasta. Dacă joci un meci decisiv, sunt probleme. Dar, ca antrenor, trebuie să ai o idee despre cum să arate echipa 60-70 de minute. 

Şi cu Man, şi cu Coman, şi cu Dennis Man... Sau cu acest Adi Petre. El a avut câteva atingeri foarte bune astăzi. Să nu ne aşteptăm ca el să intre şi să facă jocul, să câştige el meciul. Trebuie să pui în valoare acest jucător. Şi nu poţi în 45 de minute", a spus Ilie Dumitrescu la TV DigiSport.

14 goluria marcat Florinel Coman pentru FCSB în toate competițiile

9 pase de gola oferit Florinel Coman pentru FCSB în toate competițiile

5,5 milioane de euroeste cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com

FCSB sfidează logica! În fotbalul mare nu există ceea ce vor Becali și Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ckhristian
ckhristian  •  06 Martie 2020, 16:14

Coman = lider Ilie Dumitrescu = antreno Pur și simplu nu se potrivesc

cneius
cneius  •  06 Martie 2020, 12:00

Ilie este un pic pe linga fenomen (culmea!). Nu vede ca "perlele" nu joaca nimic in 2020 ? Cum sa-i tii pe teren ca sa joci in 9 sau in 10 in loc de 11 ? Apararea e cum e dar cite goluri a dat atacul ???

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 Martie 2020, 09:51

Alo Ilie mai masă lauda,dacă Sibienii nu își dădeau autogol plecau afară din cupă,era mare bai.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează