FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB sfidează logica! În fotbalul mare nu există ceea ce vor Becali și Vintilă

Articol de , - Publicat vineri, 06 martie 2020 08:00

După ce l-a exclus din lot pe Bălgrădean, FCSB speră să ia titlul cu un portar de 20 de ani, Andrei Vlad, situație care nu se regăsește la nici una dintre primele clasate în cele mai importante 7 campionate ale Europei!

FCSB va evolua în ultimele 9 etape cu Andrei Vlad în poartă, un portar de numai 20 de ani și cu o experiență foarte mică la nivel de Liga 1 și cupele europene. Șansele la câștigarea campionatului pentru echipa lui Vintilă scad dramatic din acest moment. Motivul? 

FCSB, alegere unică! Nimeni nu face așa ceva

În fotbalul mare nu există nici măcar un exemplu în actualul sezon în care o formație care e aproape de a lua titlul sau care încă speră să termine pe primul loc să aibă un portar titular a cărui vârstă să fie sub 23 de ani.

În cele mai importante 7 campionate din Europa, de la Anglia și Spania până la Olanda și Portugalia, toate echipele cu pretenții la medaliile de campioană au între buturi portari fie cu mare experiență, fie trecuți de 25 de ani. 

  • Singura excepție e Onana, de la Ajax, care are 23 de ani, dar palmaresul său e impresionant. 
  • Are deja peste 120 de meciuri în campionatul Olandei și aproape 50 de dispute în cupele continentale.
  •  În plus, a jucat o finală de Europa League și o semifinală de Champions League. 

În rest, sunt doar goalkeeperi trecuți chiar de 27 de ani, cu veteranii Neuer și Navas aproape campioni în Bundesliga și Ligue 1, cu Bayern Munchen și PSG.

Andrei Vlad, în ciuda faptului că a debutat în Liga 1 la 18 ani, în ultima vreme a jucat puțin. Are până în prezent doar 17 apariții în campionat și niciun trofeu în palmares. Mai mult, Andrei a apărat la FCSB într-un singur meci de play-off, cel de anul trecut cu CFR, din ultima etapă, dar confruntarea nu mai avea nicio miză fiindcă trupa din Gruia era matematic campioană. 

FCSB sfidează logica! În fotbalul mare nu există ceea ce vor Becali și Vintilă

Citește și alte știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu îl apără pe Cristi Bălgrădean după ce a semnat cu CFR Cluj! Acuză FCSB: „Să ne gândim la ce simte el”

Dennis Man, dur după calificare: „Dacă nu dăm 100% e greu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
juv3ntin
juv3ntin  •  06 Martie 2020, 23:23

Alex Meret avea 21 de ani anul trecut cand napoli a terminat pe 2.

catalynn
catalynn  •  06 Martie 2020, 11:25

Cred ca e timpul ca Duckadam sa își merite și el leafa, va intra titular! :-)))))

1763887750508605
Calin Francu  •  06 Martie 2020, 10:59

CE LOGICA ATI INEBUNIT . PAI ACOLO NU SE FAC MIZERII DINASTEA . DACA AI SEMNAT CU UN JUCATOR ANUNTI CLUBUL DE CARE APARTINE SI E TREABA LUI DACA MAI FOLOSESTE JUCATORUL. NU IL TRANSFERI PE SUB ASCUNS SI TE TREZESTI CA CLUBUL DE CARE APARTINE ARE INCREDERE IN EL IL FOLOSESTE TITULAR SI JUCATORUL TRINTESTE MECIURI LA GREU CA STIE CA ORICUM PLEACA. E HOTIE PE FATA

Vezi toate comentariile (88)
Comentează