FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB 3-5

Ilie Dumitrescu, uluit de salariile jucătorilor de la CS Hunedoara: „Nu se poate! Nu ai cum să câștigi atât”

Ilie Dumitrescu a rămas blocat în momentul în care a auzit ce salarii câștigă jucătorii hunedoreni. +29   FOTO
Ilie Dumitrescu a rămas blocat în momentul în care a auzit ce salarii câștigă jucătorii hunedoreni.

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 09:12 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 10:06

FCSB s-a calificat cu emoții în „optimile” Cupei României. A avut nevoie de prelungiri pentru a trece de CS Hunedoara, 3-3 în timpul regulamentar și 2-0 în cele două reprize suplimentare. Lui Ilie Dumitrescu nu i-a venit să creadă când a auzit ce salarii au jucătorii hunedoreni. 

Petre Simon (20 de ani), atacantul celor de la CS Hunedoara, a marcat un gol spectaculos în poarta lui Cătălin Straton, cu un șut din afara careului. Agentul Bogdan Apostu a dezvăluit suma pe care o primește din partea clubului din al treilea eșalon, doar 500 de lei net în fiecare lună. 

Cum a reacționat Ilie Dumitrescu când a aflat care sunt salariile primite de jucătorii lui CS Hunedoara

„Simon Petre este împrumutat de la UTA. Am încercat să găsesc variante, pentru că la Hunedoara este un buget foarte mic. Dacă vă spun salariile a doi dintre titulari, probabil că nu o să mă credeți. 

Simon Petre, cel care a marcat golul 3, câștigă 500 de lei pe lună. E un salariu insignifiant. Are vreo 900 de lei brut, ceva de genul, pe un contract de activitate sportivă. E o sumă minimă, îi plătește UTA o parte din salariu”, a povestit agentul Bogdan Apostu, la „Digi Sport Special”.

Ilie Dumitrescu a fost șocat la auzul sumei pe care o câștigă Simon Petre: „Nu se poate. Nu are cum să câștige 500 de lei pe lună...".

A fost o mică sau mare minune pe care am făcut-o noi la 0-3. Puține echipe pot să revină de la 0-3. Suntem o echipă care tocmai a reușit un mic evenment special și să egalăm. E un proiect de viitor, frumos. Știam că orașul este înnebunit după fotbal, am venit să pun umărul să promovăm. Mă bucur că fac parte din istoria asta, nocturna a rezistat bine și am avut foarte mulți spectatori. Ne bucurăm mult.
- Laurențiu Buș, atacant CS Hunedoara

VIDEO Ianis Stoica a fost prezent la conferința de presă după CS Hunedoara - FCSB

Citește și alte știri despre CS Hunedoara - FCSB: 

Edi Iordănescu, discurs furibund după chinul de la Hunedoara: „Vor plăti financiar! Eu nu accept așa ceva, e impardonabil!”

„Să ne punem un semn de întrebare pentru ce s-a întâmplat” » Constantin Budescu, îngândurat după emoțiile trăite la Hunedoara

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
107889588095945
George George  •  23 Septembrie 2021, 14:06

Citesc cu stupefactie ca echipa hunedoreana ar fi castigat titlul daca ar fi fost lasata! Pe vremea lui Lucescu, jucatorii de valoare erau foarte tineri, fara experienta, dar antrenorul a facut posibile acel loc 3 si participarea in Cupa UEFA! Mai tarziu, dupa plecarea lui Lucescu, Corvinul era extraordinar de puternic pe teren propriu si victima sigura in deplasare; cum sa castige titlul in acest fel? Prin '84, am vazut un meci Poli Iasi-Corvinul, in care oaspetii au fost invinsti cu un net 3-0!

demolarii
demolarii  •  23 Septembrie 2021, 13:21

Pot remarca 2 probleme ale situației. 1. Organizarea proasta a fenomenului, care trimite 80% din finante echipelor de Liga I. 2. Faptul că un impresar dezvăluie în presa sume confidențiale.

aurelianionut
aurelianionut  •  23 Septembrie 2021, 13:14

Iar vorbește inteligentu asta.Asta in afara de fotbal,e bezna.Noroc cu aia de la Superbet..cu reclamele.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close