FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

Internetul a explodat după o nouă rușine ISTORICĂ! TOP 5 glume: de ce Dinamo trebuie să câștige la masa verde + care e noul slogan al "câinilor"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 01:18

Lumea fotbalului românesc e în stare de șoc după thrillerul de la Miercurea Ciuc, unde FK Csikszereda, locul 2 în Seria C5 din liga a treia, a trecut de Dinamo, 3-3, 9-8 după penalty-uri.

Astfel, au apărut deja primele glume pe internet după nereușita "câinilor". Vezi mai jos Top 5 glume după eliminarea istorică a dinamoviștilor:

1. "După penalty-ul lui Delorge, Dinamo va contesta și rezultatul. Nu e posibil să te bată joi Miercurea"

2. Sloganul lui Dinamo pentru anul viitor: "Lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga 1!"

3."Csikszernufelag - Dinamo 9-8"

4."Legenda spune că Delorge încă ratează penalty-uri. Portarul lui Csikszereda e de multă vreme la vestiare"

5. "Gicu Grozav reclamă Csikszereda pentru lipsa peluzei: nimeni n-a putut face stop pe piept după execuția sa de la penalty"

Vezi și: CSIKSZEREDA - DINAMO // 7 lucruri demne de Dosarele X după eliminarea lui Dinamo pe care trebuie să le știi: de la scărița lui Grozav și până la dubla ratare a lui Delorge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
andrei.f
andrei.f  •  03 Noiembrie 2018, 11:17

Degeaba, mai mare decât rușinea adusă fotbalului românesc de CFR nu poate fi egalată. Să fie eliminată campioana României de o echipă din Luxemburg este o rușine care greu poate fi egalată !

dakesis
dakesis  •  02 Noiembrie 2018, 11:51

scrieti bai ziaristilor profesionisti despre neasemuita performanta a lui Nistor. Impiedicatului de Hagi i-ati dedicat o zi de articole ca a dat niste amarate de goluri din penalty cu ambele picioare. Nistor a dat din actiune. Aveti material de 2 zile pentru asta. Vai de t(e)asta voastra...

magic4ever
magic4ever  •  02 Noiembrie 2018, 11:46

Au spus bine comentatorii de la Digi....Delorge zici ca era incaltat cu pantofii de nunta, daca mai executa de 5 ori rata mereu...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează