FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OPTIMI

Ionel Gane, după Dinamo-FCSB: „Cupa, unul dintre obiectivele noastre”

Ionel Gane, antrenor Dinamo +36   FOTO
Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2021 22:18 / Actualizat miercuri, 10 februarie 2021 23:38

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a analizat victoria cu FCSB, scor 1-0, care i-a calificat pe alb-roșii în sferturile de finală ale Cupei României. 

Cronica meciului Dinamo - FCSB 1-0, AICI

„O victorie frumoasă, sunt foarte bucuros că am câștigat. Îmi felicit jucătorii, știu că am făcut foarte mulți suporteri dinamoviști fericiți. Eu cred că am trecut de FCSB meritat. Chiar dacă FCSB a folosit foarte mulți jucători noi, e problema lor. Este strategia lor, am eu destule probleme la echipă ca să mă intereseze ce fac ei. 

Am folosit 4-4-2 și cred că am forțat încă din primul minut. Ne-am creat ocazii în prima repriză, am înscris în a doua și chiar dacă am suferit un pic pe final iar ei au avut 2-3 ocazii bune, ne-am calificat mai departe. 

Veneam după 2 înfrângeri, dar 2 jocuri bune. Și cu FCSB săptămâna trecută nu am făcut un meci rău și cred că nu meritam să pierdem cu Craiova. Astăzi sunt mulțumit de joc, au fost multe momente frumoase, în care ne-am creat ocazii, eu cred că putem juca un fotbal bun”, a declarat Ionel Gane, la microfonul Look Sport. 

Ionel Gane: „Cupa, unul dintre obiective pentru Dinamo”

Întrebat dacă se gândește la cucerirea Cupei, Gane a spus: „Ar fi frumos, Cupa va fi unul dintre obiective pentru Dinamo indiferent de situația prin care trecem. Am reușit să eliminăm două echipe puternice, Viitorul și FCSB, așteptăm următorul rival, eu cred că avem un moral bun acum, atât pentru Cupă, cât și pentru meciurile de campionat”. 

E primul meci pentru Jonathan Morsey, nu e ușor. E adevărat că a avut o ocazie mare, se vede că are nevoie de mai multă încredere, e un jucător de viteză. Nu e ușor pentru el în primul meci, cu siguranță va aduce mai mult în plan ofensiv. 
Cupa e diferită, vedem ce surprize se pot produce dacă meciurile nu sunt luate în serios. - Ionel Gane, antrenor Dinamo

Programul „optimilor” Cupei României

Marți, 9 februarie

  • Dunărea Călărași – Turris 3-0 (neprezentare)
  • Petrolul – Poli Iași 3-0

Miercuri, 10 februarie

  • Farul – Chindia 0-3
  • U Cluj – UTA Arad 2-1
  • Dinamo – FCSB 1-0

Joi, 11 februarie

  • ora 15:00: Viitorul Pandurii – Gaz Metan
  • ora 17:45: ASU Politehnica Timișoara – Astra
  • ora 20:30: FC Botoșani – Universitatea Craiova

Mai multe știri despre Dinamo - FCSB:

Deian Sorescu țintește sus: „Ne dorim foarte mult Cupa”

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu: „S-a ridicat la cel mai înalt nivel”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează