FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO 5-2

Laurenţiu Reghecampf s-a inspirat din discursul lui Jose Mourinho: "Sînt vînat pentru că sînt numărul 1"

Articol de - Publicat vineri, 28 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 martie 2014 00:20

Laurenţiu Reghecampf s-a prezentat la conferinţa de presă cu un discurs desprins din repertoriul lui Jose Mourinho.

- Domnule Reghecampf, care e valoarea Stelei comparativ cu cea a lui Dinamo? Aceasta sau cea de la meciul din campionat?
- Eu consider că asta e diferenţa dintre noi şi cei din Ştefan cel Mare. Pentru microbişti e bine că există aceste meciuri spectaculoase. Nu pot să spun că m-a surprins Dinamo, dar ei au încercat să facă un presing sus, să nu ne lase să construim. Din păcate pentru ei am fost mai buni.

- Vi s-a părut că Dinamo s-a prezentat mai modest decît în campionat?
- Să fie clar: am învins un adversar puternic! Nu sînt ironic, mie chiar mi-a plăcut cum s-a prezentat Dinamo! Dar, v-am spus, aceasta e diferenţa dintre noi şi ei. Veţi vedea că lucrul acesta se va observa şi la partida retur.

- Vă deranjează că Piţurcă a fost la Ploieşti la meciul Petrolul - Astra şi a lipsit de pe Arena Naţională?
- Nu e treaba mea, întrebaţi-l pe dînsul de ce nu a venit. Nu vreau să am un dialog la distanţă cu el. Am răspuns atunci cînd s-au făcut nişte declaraţii care n-au fost normale. Nu înţeleg de ce sînt tot timpul atacat. Cred că sînt vînat pentru că sînt cel mai bun.

"Dedicaţie pentru fraţii mei!"

- Cui dedicaţi acest succes?
- În primul rînd vreau să-mi felicit toată echipa! Jucătorii mei au făcut risipă de efort, au luat jocul în serios şi au făcut un meci foarte bun. Apoi, MM şi Gigi ne lipsesc foarte mult, le dedic această victorie lor, fraţilor mei!

- Vă bucură golul lui Keşeru?
- D-asta l-am adus, ca să dea goluri. Normal că e îmbucurător pentru mine că el marchează atunci cînd apelez la el. Sînt fericit pentru toţi cei care au înscris, dar în special pentru Tănase. Avea mare nevoie de acest gol.

- Ce trofeu e mai aproape? Cupa sau titlul?
- Luni avem un meci important cu cei de la Botoşani în campionat. Nu uitaţi că pentru noi titlul e principalul obiectiv şi sper să continuăm seria bună şi acolo!

"E anul nostru, vrem eventul şi avem din ce în ce mai multe şanse să triumfăm! Rămîn la părerea că sîntem cei mai buni, nu cred că putem fi opriţi de cineva în acest moment" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
xolv
xolv  •  29 Martie 2014, 15:47

E atacat pentru ca de doi ani a ucis fotbalul din Romania. N-au bloggerii ce sa scrie pentru rating. Saracii...

hh88
hh88  •  28 Martie 2014, 21:48
Postat de polistul68 pe 28 Martie 2014, 15:55

Cr4ed ca te-a laut valul un pic...da, e adevarat, acuma sutneti pe cai mari....carJiji e ascuns, nu se stie cit, ca vine dosarul Avicola....daca nu faceti nimic in CL, nu o sa mai fiti capi de serie in preliminarii, si nu stiu daca mai itnrati in grupe..nu mai itnrati in grupe, adio bani...si la voi o sa inceapa declinul, stai linistit...roata se intoarce.De aia iti propun, bucura-te de moment, e momentul vostru, indiscutabil, dar civilizat...

asa este in fotbal roata se intoarce, au fost ani in care borcea avea acelas discurs fara sa aiba si rezultate. Datorita comportamentului galeriei, pe echipa Rapid nu am placut-o ,dar parca campionatul este gol fara Rapid, Craiova, Timisoara, echipe care nu au "murit" in lupta, ele au fost "ucise" de frf si de patronii lor iresponsabili. Sar putea ca sansea Stelei sa fie chiar Gigi, tocmai pentru ca se afla unde se afla. Dar la Dinamo nu vad un viitor stralucit atata timp cat esecurile sunt puse pe seama "norocului" adversarului si nu pe tactica defectuasa, si lipsa de valoare a lotului. Dinamo nu va ajunge in locul Stelei, fara investitii ci vor ajunge Astra

simohayha
simohayha  •  28 Martie 2014, 18:51
Postat de kilimanjaro pe 28 Martie 2014, 17:38

Lui regheblat îii e dor de tovaraii lui de manele. Ar fi o solutie, sa mearga alaturi de ei, acolo la cuibusorul lor de nebunii : ))))))))))))))))))))))))

Chilimane, ia-ti, bah, antilopa si fugi, ca vine leul si va haleste, acu' ti-ai gasit tu sa te bagi la fotbal? 'Ti-ai naibii cu descultii astia...

Vezi toate comentariile (94)
Comentează