FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII - DINAMO, JOI, 21:45, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

Luchin: "Cupa e cel mai accesibil obiectiv pentru noi, în campionat nu evoluăm aşa cum ne-am dori"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 02:30

Dinamo va juca joi seară cu Pandurii pentru accederea în sferturile Cupei României. În campionat, roş-albii s-au impus cu 3-0, dar fundaşul Srdjan Luchin, 26 de ani, crede că echipa sa va avea o misiune mult mai dificilă de această dată.

"Cupa este unul dintre obiective, cel mai accesibil, părerea mea, pentru că în campionat am mai spus, nu evoluăm aşa cum m-am aşteptat, sau cum mi-aş fi dorit, în schimb, în Cupă nu sunt atât de multe jocuri, sunt jocuri eliminatorii şi avem un drum mai scurt şi mai sigur spre un trofeu. 

Cu siguranţă va fi mai greu decît în campionat, ei îşi doresc o revanşă, cred că 3-0 este un rezultat destul de mare, la cum s-a derulat jocul, şi ei îşi doresc acum revanşa. Sunt sigur că va fi un joc mult mai dificil decât cel din campionat. Gata, dacă nu faci un joc bun, ai ieşit din competiţie", a spus Luchin la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  01 Noiembrie 2012, 08:32
Postat de demonik_emil pe 31 Octombrie 2012, 21:10

cu mentalitatea asta nu vei ajunge departe luchine....in campionat se mai poate dar trebuie multa vointa daca stii ce este asta,daruire,pasiune si profesionalism...nu pesimismul tau !!! DINAMO IN ADN !!!!

de unde ai tras tu concluzia ca este pesimist? Dinamo joaca in deplasare la ocupanta locului 2 din campionat care pe teren propriu face niste partide foarte bune si are un joc mult peste cel al lui Dinamo deci va fi foarte greu ca Dinamo sa castige! jucatori lui Dinamo vor trebuii sa alerge foarte mult si sa se daruiasca(cum spui tu) pentru a castiga aceasta partida,dar va fi greu...

demonik_emil
demonik_emil  •  31 Octombrie 2012, 21:10

cu mentalitatea asta nu vei ajunge departe luchine....in campionat se mai poate dar trebuie multa vointa daca stii ce este asta,daruire,pasiune si profesionalism...nu pesimismul tau !!! DINAMO IN ADN !!!!

harison
harison  •  31 Octombrie 2012, 19:55

Sa vina cupa in stefan cel mare

Vezi toate comentariile (3)
Comentează