FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  BOTOȘANI - CRAIOVA 0-1

Marius Croitoru nu-l iartă pe Marcel Bîrsan după Botoșani - Craiova: „Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Nu poți spune că nu vezi!”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 22:50 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 23:08

FC Botoșani a pierdut cu CS Universitatea Craiova, 0-1, în optimile Cupei României, iar antrenorul moldovenilor l-a criticat dur pe arbitrul Marcel Bîrsan.

După meci, Marius Croitoru s-a luat de centralul partidei, acuzând că acesta nu a dat penalty pentru FC Botoșani la un duel între Cîmpanu și Holzmann, din minutul 9.

Marius Croitoru: „Dacă nu e penalty, ar trebui să ne lăsăm cu toții”

„Ce aș putea să spun? Am avut și noi meciul nostru... Din păcate, alții își lasă amprenta, nu cei care ar trebui. Nu pot să cred că, fiind la trei metri de fază, zici că nu e fault. E prea mult! Am jucat cu o echipă bună, pe care o respect și apreciez. Dar asta nu înseamnă că trebuie să faci ce a făcut arbitrul. Nu ai voie. Nu știu dacă s-ar fi schimbat meciul, dar dă ce e de dat!

Nu poți spune că nu vezi ce e la doi metri de tine. Mi-e greu să cred, mi-e greu să accept! Dacă nu e penalty, deși se lovesc genunchi în genunchi, ar trebuie ca noi și jucătorii să ne apucăm de altceva. 

Cum să fiu calm când văd că nu vrei să dai un penalty clar? Să vină arbitrul în vestiar ca să vadă cum plâng jucătorii. Accept să greșești și să fii poziționat prost, dar acum erai la doi metri de fază”, a spus Marius Croitoru la Look Sport.

Citește mai multe știri din Cupa României:

FC Botoșani - Craiova 0-1 » Calificare de cod galben! TOATE echipele ajunse în „sferturile” Cupei României

Penalty după câteva secunde în Botoșani - Craiova! Bîrsan le-a refuzat eronat o lovitură de pedeapsă gazdelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
elgabri
elgabri  •  12 Februarie 2021, 17:34

Cum adica tu care profiti cel mai mult de arbitraje sa te plangi, asta e o smechereala pe fata sa ti fie rusine Croitorule tu crezi ca lumea i fraiera si nu vede !! FC Botosani are si a avut cele mai corecte arbitraje din Liga 1 .

baba_vanga
baba_vanga  •  12 Februarie 2021, 16:31

Tipul din poza articolului vrea sa dea de inteles cat de "inzestrat" este... :)

the.fixer
the.fixer  •  12 Februarie 2021, 13:40
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 12 Februarie 2021, 11:36

Bine si-a amintit cineva de mai jos de Croitorasul Cel Viteaz cu sapte dintr-o lovitura numai ca acelea erau muste. DiGI si GSP sa mai ceara si parerea altor arbitri mai tineri si mai flexibili nu incrancenatii Craciunescu sau Porumboiu. Cartu are dreptate! Cum a intrat botoseneanul sa joace mingea cand e cu piciorul aproape de genunchii lui Ivan si cu mana pe el?!? Deci si cartonas rosu! La 11m cerut de Botoscani se vede cum dupa ce da cu dreptul in minge la distanta de piciorul stang al lui Campanu se vede cum taraste stangul si se agata de dreptul lui Campanu. Lasi jocul sa continuie sau fault pentru Craiova ca-l doboara pe Campanu. Dar de ce nu vorbeste nimeni de faza in care Baiaram in spatele unui jucator de culoare fara sa-l impinga se arunca in careu si cu mana pe minge .Acolo e 11m ,nu fault pentru FCBT.

Plus ca la meciul de campionat, acel 0-0 am avut penalty clar la Mamut! Craciunescu si Porumboiu sant din alta lume din anii 80-90! In Anglia atacantul de la Botosani lua galben pentru simulare! Daca te uiti la un meci de premier league numai sud americani, africanii,portughezii simuleaza grosolan! Iftimie si Croitoru sa isi aminteasca cum jucau impotriva craiovei la botosani de parca era piatra neamt de acuma 15-20 de ani!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close