FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA

Penalty după câteva secunde în Botoșani - Craiova! Bîrsan le-a refuzat eronat o lovitură de pedeapsă gazdelor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 februarie 2021 20:42 / Actualizat joi, 11 februarie 2021 21:04

CS Universitatea Craiova a deschis scorul prin Alex Cicâldău, după un penalty obținut în minutul 1, al meciului cu FC Botoșani, din optimile Cupei României.

La doar câteva secunde după startul meciului, Andrei Ivan a primit o pasă pe poziție viitoare, i-a luat fața lui Eduard Florescu și a preluat mingea excelent. Atacantul oltenilor a intrat în careu și a fost faultat de fundașul lui FC Botoșani.

+10 FOTO

Arbitrul Marcel Bîrsan a dictat lovitură de pedeapsă, dar a considerat că Florescu a încercat să joace mingea și i-a dat acestuia doar cartonaș galben, deși Ivan era în poziție iminentă de a marca.

Penalty refuzat pentru Botoșani contra Craiovei

În minutul 9, deși era poziționat excelent, Bîrsan le-a refuzat un penalty moldovenilor. Holzmann a fost lovit de Cîmpanu după un duel în careu, dar arbitru a lăsat jocul să continue, deși reluările au arătat că se impunea lovitură de la 11 metri, după un contact la nivelul genunchilor.

+10 FOTO

Marcel Bîrsan, talisman pentru Craiova

În Liga 1, cu el la centru, oltenii au câștigat 15 partide, 9 acasă și 6 în deplasare, din 2015 încoace. Alte patru, două acasă, două „afară”, le-au încheiat remiză, iar la eșecuri apar 5 meciuri, 3 acasă, două în deplasare. În 2020-2021, bucureșteanul i-a fluierat cu Hermannstadt, 1-0 în deplasare, și acasă, cu Viitorul (1-1). Și în Cupa României, până acum, Bârsan i-a purtat noroc Craiovei. A pierdut la Botoșani, în returul semifinalelor 2017-2018, scor 1-2, dar s-a calificat în finala cu Hermannstadt, condusă de el și câștigată de juveți, fără emoții, cu 2-0

5 greșeli gravea comis Bîrsan în acest sezon. Ultima, la recentul Dinamo - Gaz Metan (2-1), când le-a acordat „câinilor” al doilea gol, deși fusese fault la portar

Vezi AICI toate detaliile despre FC Botoșani – CS Universitatea Craiova

 VIDEO Cum putea ajunge Radu Drăgușin la Craiova!

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:        

Marinos Ouzounidis, răsplătit de compatriotul Vassaras după ce le-a luat apărarea arbitrilor » Craiova și-a primit „talismanul” la meciul cu Botoșani

ANALIZĂ. Prima misiune pentru Ouzounidis la Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
dorelu
dorelu  •  12 Februarie 2021, 16:59

Botosani a avut doua 11 m clare ca lacrima ! Dar ........oierul barsan a mancat prea multa branza !

dansy
dansy  •  12 Februarie 2021, 13:00
Postat de iosif_2021 pe 11 Februarie 2021, 22:23

Bârsane, Bârsane.. Ți-a dat Vassaras mutarea în plic, să-i sufle vântul în pânze lui Ouzounidis

Nu mai manca bai *** ca-ti pute gura de fraier ce esti.Pleaca de aici ca habar nu ai de fotbal.Toate comentariile tale sunt aiurea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  12 Februarie 2021, 12:57
Postat de fabius_2014 pe 11 Februarie 2021, 23:00

Pana in momentul de fata, arbitrii au ajutat-o cel mai mult pe FCSB in campionat. V-a placut cum si-a lasat botoselul piciorul in spate, ca sa para penalty.

Cei de la GSP sunt mereu ofticati cand castiga Universitatea.Asta pe langa faptul ca nici dupa 20 de reluari nu sunt in stare sau nu vor sa vada corect ce a fost acolo!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează