FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  METALOGLOBUS - FCSB 0-2

METALOGLOBUS - FCSB // VIDEO Ovidiu Petre, revenire cu noroc la FCSB! S-a întreținut minute bune cu foștii colegi

Articol de , - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 13:52

Ovidiu Petre, proaspăt prezentat la FCSB în funcția de analist video, a bifat prima sa partidă de la revenirea ca membru în staff-ul lui Bogdan Vintilă. Fostul mijlocaș a purtat noroc echipei sale, care s-a calificat în optimile Cupei României, după 2-0 cu Metaloglobus.  

Pentru Ovidiu Petre (37 de ani) a fost un meci special. L-a avut ca adversar pe Gigel Coman, „secundul” lui Marius Măldărășanu la Metaloglobus și fostul său coleg de la FC Național și FCSB.

La finalul partidei cei doi, împreună cu Marius Popa, antrenorul de portari de la FCSB, au stat câteva minute bune și au vorbit în fața vestiarelor.  

Cei trei au fost colegi la FC Național în perioada 2000-2003, ani în care „bancarii” s-au transformat într-o echipă de top din Divizia A. Au fost chiar aproape de titlu în sezonul 2001/2002, ratat în ultima etapă după un eșec cu Universitatea Craiova, scor 1-2.

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Citește și:

EXCLUSIV Suporterii CSA Steaua, mințiți din nou! Bixi Mocanu: „Daniel Oprița nu e antrenorul echipei în acte” + Reacția tehnicianului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează