FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB

Video Mircea Rednic, spectator de lux la meciul dintre Hunedoara și FCSB » Ce a răspuns când a fost întrebat de venirea la Dinamo

Mircea Rednic
Foto: GSP
Mircea Rednic Foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 22 septembrie 2021 19:36 / Actualizat miercuri, 22 septembrie 2021 20:00

Mircea Rednic (59 de ani), noul cetățean de onoare al Hunedoarei, este prezent la meciul anului pentru formația locală, „16-imile” Cupei României în fața celor de la FCSB.

Rednic a sosit la stadion într-o mașină luxoasă. Întrebat despre venirea sa la formația alb-roșie, „Puriul” a oferit un răspuns scurt: „Dinamo are antrenor”, apoi a intrat în stadion.

Rednic, cetățean de onoare al Hunedoarei

Mircea Rednic, Dorin Mateuț, Ioan Petcu și Florea Văetuș au primit fiecare titlul de „Cetățean de onoare al municipiului Hunedoara”, toți cei 4 fiind foști jucători importanți ai Corvinului.

„Sunt mândru pentru o asemenea onoare. Reprezintă ceva deosebit pentru mine si le mulțumesc oficialităților si oamenilor din oraș pentru ceea ce mi-au oferit întotdeauna”, a declarat Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Emulație la Hunedoara înaintea meciului cu FCSB

Hunedorenii au îndurat ploaia și au așteptat zeci de minute pentru a se testa. Până acum, s-au vândut 6.000 de bilete, însă, din informațiile obținute de GSP.ro, la meci ar putea intra chiar 8.000 de spectatori.

Din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID, clubul hunedorean a sistat vânzarea biletelor. Până luni, se vânduseră 6.000 de bilete, însă e de așteptat ca suporterii să fie prezenți în număr mult mai mare pe stadion. 

Pe lângă aceștia, alți 2.000 de copii, elevi până în 18 ani, vor intra la meci pe baza carnetului de note vizat. 

E ultimul meci important pe stadionul ce urmează a fi demolat pentru a fi construită o nouă arenă și, cel mai probabil, ultimul meci care va beneficia de o asemena asistență, ținând cont de creșterea tot mai îngrijorătorare a cazurilor de COVID-19.

CS Hunedoara - FCSB, în nocturnă

Hunedoara se transformă pentru confruntarea cu FCSB. Orașul vibrează din nou, după mulți ani, pentru fotbal. Primăria a pus la bătaie 300.000 de lei pentru o nocturnă mobilă, care să permită disputarea meciului de Cupă în oraș, iar fanii au luat cu asalt casele de bilete.

Doar situația pandemică, orașul fiind în scenariul galben, a sistat cumpărarea biletelor. S-au dat totuși 6.000, număr la care se vor adăuga și minorii ce pot intra gratuit, pe baza unui carnet de elev vizat. 

Se estimează mai mult de 6.000 de oameni, cu siguranță cel mai mare număr de fani pe stadionul "Michael Klein" în ultimii 15 ani. Și primul meci din istoria orașului în nocturnă.

Citește alte știri: 

Start de coșmar pentru Ionuț Chirilă la Clinceni: ilfovenii, eliminați în prelungiri de o echipă din Liga 2!

Inexplicabil! Farul, dezavantajată clar în meciul cu Sepsi: penalty inventat pentru covăsneni!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno115
creeperno115  •  22 Septembrie 2021, 22:30

Il invata meme despre puscarie

jessieclark
jessieclark  •  22 Septembrie 2021, 20:15
Postat de dumitru82drugan pe 22 Septembrie 2021, 20:12

La brutarie cat de curand strambule ! Singura ta obtiune !

corect,mai degraba merge redmic la parnaie decat la vitan bazresti.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Septembrie 2021, 20:12

La brutarie cat de curand strambule ! Singura ta obtiune !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează