FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ ÎN SEMIFINALELE CUPEI ROMÂNIEI

Niculescu: "O ştim pe CFR, nu are cu ce să ne surprindă" ;)

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu spune că adversarul din semifinalele Cupei României, CFR Cluj, este unul care nu poate să-i surprindă cu nimic pe elevii lui Cornel Ţălnar şi consideră că obiectivul de a cîştiga competiţia este unul realizabil.

"Avem ca obiectiv cîştigarea Cupei României, deci trebuie să batem. Nu putem să ne plîngem că jucăm din 3 în 3 zile dacă avem pretenţii de Liga Campionilor, avem un lot bine pregătit fizic, doar nu degeaba am alergat prin munţi de ne-au sărit capacele.

Îi ştim bine pe cei de la CFR, şi ei ne cunosc pe noi, e greu să mai apară surprizele. Cu ei ne batem la titlu, acum şi în Cupă, deci lucrurile sînt cît se poate de transparente în ceea ce ne priveşte. Nu ne gîndim să ajungem în finală, vrem s-o cîştigăm.

Aş merge şi cu personalul pînă în oraşul în care se dispută finala, la Iaşi, dacă aş şti că vom ajunge în ultimul act. Sîntem Dinamo, trebuie să batem acasă orice adversar. Dacă jucăm la fel ca în campionat, avem şanse mari să ne calificăm. Cînd joci cu Steaua sau CFR nu contează banii, ci rezultatele, e vorba de performanţă, iar cînd se întîmplă aşa, conducătorii nu rămîn niciodată datori", a spus Niculescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  23 Martie 2010, 22:04
Postat de pe 22 Martie 2010, 16:39

Si apoi te-ai trezit? Va dam 2-0 la voi acasa mah! Forza CFR!

Si te-ai trezit si erai ud!

 •  23 Martie 2010, 22:02

Daca nu maninci jar si iar joci ca pina acum, s-ar putea sa fie una dintre ultimele tale aparitii in tricoul dinamovist! Depinde totul numai de tine. Asa ca lasa gargara de presa si pune osul! Printul si Zicu sint deja vinduti! Vezi ce faci!

 •  23 Martie 2010, 09:37

ai ambitie prietene...in afara de blatul ala din 2008 ati luat-o mereu in groapa....remember primavara 2005 niculescu - cfr 4-0....si sa nu uitam in toamna lui 2005 - bratu cu niculescu in atac si dinamo - cfr 5-0...asa ca nu-ti face iluzii

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close