FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-2

Patronul Rapidului, după eliminarea rușinoasă din Cupă: „Îi tratăm prea bine pe jucători! Vom avea o ședință”

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a comentat eliminarea giuleștenilor din Cupa României, după 2-3 cu Progresul Spartac în turul 4. +12   FOTO
Victor Angelescu, patronul Rapidului, a comentat eliminarea giuleștenilor din Cupa României, după 2-3 cu Progresul Spartac în turul 4.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 11:43 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 12:40

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a comentat eliminarea giuleștenilor din Cupa României, după 2-3 cu Progresul Spartac în turul 4.

„Am fost foarte dezamăgit după meciul de ieri, mai dezamăgit de joc decât de rezultat. Nu aș pune acest eșec pe seama cazurilor de coronavirus, avem un lot numeros și am întâlnit o echipă dintr-un eșalon inferior. Astăzi vom avea o ședință, vom analiza lucrurile și vom vedea ce măsuri putem lua. 

Cu Adrian Iencsi am vorbit puțin prin mesaje, știți care este situația lui, din cauza acestui virus. Nu cred că este o soluție să promovăm tineri de la Rapid II, aceștia evoluează deja în Liga 3. Poate că îi tratăm prea bine pe jucători, au totul plătit la zi. 

În România poate e mai bine să fie restanțe decât să fie salariile plătite la zi. Nu s-a pus problema ca Adrian Iencsi să plece de la echipă. Vom avea o ședință și vom vedea ce putem face. Asta este, trebuie să mergem înainte. Cred că putem să depășim acest moment dacă vom obține o victorie în meciul următor”, a declarat Angelescu, potrivit digisport.ro.

Rapid, OUT din Cupa României

+8 FOTO

Rapid a fost eliminată dramatic de Progresul Spartac, în prelungiri. După 90 de minute, scorul a fost egal 2-2. Când meciul părea că se îndreaptă spre penalty-uri, echipa din Liga 3 a dat lovitura, chiar în minutul 120, marcând prin Milea golul calificării.

VIDEO Vali Negru, declarații după Progresul Spartac - Rapid 3-2

Citește mai multe știri de actualitate:

Ianis Hagi, atacat fără milă: „Seamănă cu Zidane pe PlayStation! S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei” + de ce Gică Hagi nu ar fi bun ca selecționer

Cel mai vehement atac la Rădoi: „E ca un lăutar! Nu are BAC-ul, nu are licență PRO și nu a citit două cărți”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
amicu
amicu  •  21 Octombrie 2020, 14:35

bai angelescule, cine a facut transferurile la Rapid??? Hai, vrem sa stim cine a adus pe cine??? Aia sunt vinovati. Rapid are nevoie de un manager general care sa faca si transferurile. tu pune bugetul de transferiri pe masa si lasa profesionistii sa se ocupe. De ce Rapidul nu are nici acum un portar de calitate, o linie de fund care sa dea incredere? Vezi loturile lui Turris, Chianja, Petrolul sau Calarasi si vezi ce transferuri au facut ei si ce pacalici ai adus tu.

201105434732293
Beny Spars  •  21 Octombrie 2020, 13:11

Sa fii platit la timp inseamna ca esti tratat prea bine....?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează