FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL PLOIEȘTI - FCU CRAIOVA 0-1

Nae Constantin, primele reacții după eliminarea Petrolului din Cupă: „Au fost mai pragmatici, diferența a făcut-o experiența”

Nae Constantin
Foto:fcpetrolul
Nae Constantin Foto:fcpetrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 21:56 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 22:53

Nae Constantin, antrenorul celor de la Petrolul, a oferit primele declarații după eșecul din „16-imile” Cupei României, 0-1 cu FCU Craiova.

Citește aici cronica partidei Petrolul - FCU Craiova 0-1!

„Am arătat destul de bine, ne-am ridicat la nivelul jocului, suntem puțini triști, dar le-am spus capul sus ca la anul să jucăm fotbal la ore frumoase. Ei au fost mai pragmatici, a fost un meci de luptă. 

Diferența a făcut-o experiența, noi am avut multe accidentări, nu am aliniat cea mai bună formulă. Am fi dorit să ducem bucurie publicului, a fost o atmosferă ca la un adevărat derby.

 Obiectivul este promovarea, să jucăm la anul cu echipe importante, e al patrulea an în care încercăm, deja e prea mult”, a spus Constantin după partidă la Telekom Sport.

S-a văzut diferența de calitate, ei la o singură ocazie au înscris, noi am ratat. A fost un meci de liga 1, cu presiune. Sperăm să fie anul nostru, avem un lot echilibrat, am devenit o familie la Petrolul. Nu avem mari probleme cu banii, oricum prin suferință se câștigă
-Simon Măzărache, Petrolul

Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

Petrolul Ploiești - FCU Craiova 1948, cel mai așteptat duel al zilei din „16-imile” Cupei României, a născut și incidente între ultrașii celor două combatante. 

Rivalitatea dintre cele două galerii, una dintre cele mai aprige din fotbalul românesc, a provocat tensiuni și la partida de astăzi. Față în față pentru prima oară în ultimii 8 ani, suporterii celor două echipe nu s-au menajat. 

Pe durata primei reprize, ultrașii din Peluza Sud 1997, prezenți în număr mare la Ploiești, s-au înjurat în permanență cu cei ai Petrolului. Mai mult, fanii oltenilor au aruncat cu torțe și alte materiale pirotehnice în zona unde se aflau fanii prahoveni.

În replică, susținătorii „Găzarii” au pregătit și un mesaj ironic la adresa rivalilor Craiovei: „Perverșilor, îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'”. 

Fanii craioveni au avut motive să fie furioși. Din informațiile oferite de fotoreporterul GSP prezent la stadion, aceștia au găsit vaselină pe scaunele din peluza rezervată oaspeților.

Citește alte știri de actualitate:

Ionel Ganea, derapaj incredibil la adresa conducătorilor DDB: „Boschetarii ăia nu au ce să caute acolo să conducă! E un haos total. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli și vrăjeli”

Concluziile lui Adrian Mutu după victoria cu Petrolul + ce mesaj le transmite jucătorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează