FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  MIOVENI - RAPID

Rapid, amenințată înaintea duelului din „16-imile” Cupei: „Nu ne e teamă, vrem să câștigăm”

CS Mioveni - Rapid / foto: Raed Krishan
CS Mioveni - Rapid / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 20 septembrie 2021 15:45 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 16:03

Directorul sportiv al Mioveniului, Daniel Barbu, avertizează că argeșenii tratează Cupa „foarte serios. În niciun caz nu veți vedea rezervele sau juniorii pe teren. Vrem să câștigăm!”.

  • CS Mioveni - Rapid se joacă marți, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look+.

Mioveniul a pierdut în campionat, cu Rapid (0-2), dar are ocazia revanșei mâine, în "16"-imile Cupei României. "E adevărat că obiectivul nostru sezonul acesta este menținerea în Liga 1

Însă, dacă vă uitați la parcursul din ultimii ani, veți constata că am tratat și Cupa României cu toată seriozitatea. Nu-i fac eu echipa lui Alex Pelici, el decide cine joacă, dar să nu se aștepte Rapid că vom trimite în teren rezervele sau juniorii", a comentat directorul sportiv al argeșenilor, Daniel Barbu, pentru GSP.RO. 

Rapid vine după 3 partide fără victorie în campionat (o remiză, două eșecuri), ceea ce le dă speranțe argeșenilor. "Veți vedea un meci frumos, pe care vrem să-l câștigăm. Respectăm Rapidul, la fel cum respectăm și Clinceniul sau orice alt adversar. Dar nu ne este teamă", susține Barbu, care se așteaptă la o confruntare "cu casa închisă, așa cum a fost și aceea din campionat. Mai ales că se joacă și în nocturnă". 

"Pelici are creditul nostru" 

Nici Mioveniul nu stă pe roze, după 0-1 cu Chindia și, mai ales, acel 0-4 de la Voluntari. Însă conducătorii clubului n-au absolut nimic să-i reproșeze antrenorului Alex Pelici. "Am avut până acum un parcurs oscilant, e adevărat. Dar astea-s rezultatele, la o echipă tânără, care vrea să evite retrogradarea. Însă problema schimbării antrenorului nu s-a pus nicio clipă. Alex și-a demonstrat valoarea și are credit total din partea noastră", susține Barbu. 

Cât privește lotul de jucători, "acum nu mai putem face nimic. Doar să apară vreun superjucător liber, ceea ce e foarte puțin probabil. Vom mai vedea la iarnă, când se deschide perioada de transferări".

1e numărul indisponibililor Mioveniului pentru meciul de azi cu Rapid: Ștefan Blănaru, accidentat

"Am făcut memoriu, dar n-am primit răspuns" 

Așa cum anunțase imediat după eșecul cu CFR (0-1), din etapa a 4-a, Mioveniul a făcut memoriu la CCA împotriva brigăzii lui Andrei Chivulete, care-i refuzase un penalty, acordând golul din ofsaid înscris de ardeleni. 

"L-am depus chiar atunci. Dar n-am primit niciun răspuns. Și nici nu pot să spun că, apoi, arbitrajele la meciurile noastre au fost mai corecte sau mai puțin corecte. Vă dau exemplul celui cu Chindia, unde am avut gol valabil, la 0-1, și nu ni s-a acordat pe motiv de ofsaid", acuză directorul sportiv al argeșenilor. Barbu crede că "toate discuțiile, sau măcar o mare parte, vor dispărea când vom avea VAR. Și Liga 1 și Liga 2 merită VAR".

Citește și alte știri din Cupa României: 

Autoritățile sunt în alertă! Întâlnire de gradul zero în „16-imile” Cupei: „Spaima voastră noi o să fim!”

Duelul cu FCSB aduce un moment istoric la Hunedoara » Investiție de 300.000 de lei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  20 Septembrie 2021, 17:28

Aveti grija ca poate vine familia lu’ ala peste voi! Ala de la pacanele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează