FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI

Istvan Fulop se revoltă după ce a ratat finala Cupei României din cauza FRF: „M-am dus direct la Răzvan Burleanu”

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 22:34 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 00:04

Istvan Fulop (30 de ani), fotbalistul lui Sepsi care a ratat finala Cupei după ce FRF nu a răspuns unei solicitări de clarificare a situației mijlocașului, l-a atacat pe Răzvan Burleanu (36), președintele Federației.

  • CONTEXT: Înainte de finala Cupei României, dintre Sepsi și FCSB (scor 0-1), covănsenii au trimis către FRF o solicitare de clarificare a situației lui Istvan Fulop, fotbalist care a luat un cartonaș galben cu Astra („optimi") și cu Iașiul (manșa secundă a semifinalelor);
  • Sepsi a dorit să afle dacă mijlocașul poate fi folosit în finală, din moment ce regulamentele cu privire la suspendarea fotbaliștilor se bat cap în cap, însă în ciuda insistențelor, nu au primit un răspuns din partea Federației, astfel că Fulop a fost lăsat în afara lotului.

Întrebat dacă faptul că președintele FRF și-a asumat vina l-a consolat, Fulop a spus: „Nu m-a consolat deloc asta, trebuia să își recunoască vina înainte de meci și să spună că pot să joc. Chiar înaintea meciului m-am dus la dânsul și l-am întrebat de ce nu a răspuns două zile. Nu mi-a dat niciun răspuns. 

Chiar și atunci putea să răspundă, măcar să iasă în fața televizorului și să își recunoască greșeala înainte de meci. După meci a fost târziu”, a spus Fulop la Look Sport.

Ce a declarat Răzvan Burleanu

La două zile de la finala Cupei, Răzvan Burleanu a comentat cazurile Andrei Vlad și Istvan Fulop din Cupa României și a admis că instituția pe care o conduce are o problemă cu regulamentele.

„În cazul Fulop pot să vă confirm că am primit o solicitare de clarificare în ziua finalei. Înainte de toate trebuie să vă spun că este o greșeală a noastră, a Federației Române de Fotbal, că avem două norme contradictorii în două regulamente. Mă refer la ROAF și la Regulamentul Disciplinar. În același timp, departamentul de competiții nu consideră și nu a considerat că regulamentul a fost încălcat”, a spus președintele FRF.

De aceea Comisia de Disciplină nu a fost sesizată de către departamentul de competiții. Fiindcă principiul de la care s-a plecat a fost umătorul: când ai două norme contradictorii se va aplica norma mai favorabilă celui care urmează să fie sancționat - Răzvan Burleanu, președinte FRF

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

Ultrașii arădeni au vrut să-l bată pe Dan Alexa! Ce a pățit antrenorul Rapidului: „Dacă aveau cuțit?”

Tot Gigi Becali e „principal” la FCSB » Toni Petrea, prins cu minciuna: cum a încercat să ascundă indicațiile patronului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
832340336969683
Nello Milano  •  27 Iulie 2020, 15:41

De ce Dicotul nu se sesizează in cazul acestui *** și al celuilalt *** ce conduce liga ? E mai mult decât enigmatic ; daca eu asi apărea pe fb cu 2000 de euro în mână mâine Dicotul ar fi la mine la ușă iar ăștia fac măgarii pe față și...nimic !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2674698209236806
Zoltan Pop  •  27 Iulie 2020, 04:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Acest mesaj a fost pt.toti oltenii care tin cu *** de echipa numita csu finantata de PSD o echipa fara trecut prezent si viitor ..Craiova Maxima intra in div 1 si ramineti cu buzaumflata cu Cirtu si restul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2674698209236806
Zoltan Pop  •  27 Iulie 2020, 04:55

Adica CFR ul e de vina ca FRF a ascuns *** cazul lui Vlad si ia favorizat tot pe Fc fcsb cu Fulop ?? Bai prazarule ..va este frica ca CFR ul va rupe pe stadionul echipei infiintate illegal bagat in B ....si pierdeti un campionat in care ati facut tot dar tot sa cistigati ...ativavut si voi Covid ul dar ati mintit olteneste de restul cazuriilor ..noi ardelenii ca intodeauna am vistigat pe drept ..asta sa vazut la Roma ..Mancester ..Basel ..rennes ..Lazio ..Celtic samd... Ce ai mai ti sa umflat prazul in tine ...ai fost si tu in caruta la Caracal.... Rusine csu ...rusine sa va fie!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează