FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

Reghecampf îi răspunde dur lui Andrei Vochin: "Pe el de ce nu-l cheamă la Comisie?"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 10:55

Laurențiu Reghecampf a avut o reacție dură în momentul în care a fost întrebat de situația lui Nicușor Stanciu, care a fost chemat la Comisia de Disciplină în urma semnelor obscene făcute la finalul meciului cu Pandurii.

"Nu poți compara ce au făcut Șumudică și Săpunaru cu ce a făcut Stanciu. Acest lucru s-a făcut pentru a se demosnstra că se judecă lucrurile cu aceeași balanță. Dar de ce nu îl chemați pe colegul vostru la Comisie, pe Andrei Vochin?

Nu se poate ca un angajat al Federației să aibă un editorial ca cel de ieri. Ori lucrează la Federație ori să se lase", a declarat tehnicianul Stelei la conferința de presă dinaintea meciului cu Dinamo.

Reghecampf a făcut referire la editorialul scris de Andrei Vochin cu privire la prestațiile Stelei din ultimele meciuri.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
dvd1
dvd1  •  19 Aprilie 2016, 15:04

asta e cel mai blatist antrenor ca si toata echipa Steaua, cea mai blatista de pe pamint. afara cu puscariasii astia

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2016, 14:19

Reghe, daca nu iesi din starea asta (Mario, ai grija de el!), vei da cu oistea in gard... Sa-ti traduc: echipa va intra in picaj catastrofic. Fara aroganta si judecati. Locul 4 e de FCSB?

hanmocar
hanmocar  •  19 Aprilie 2016, 13:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează