FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI- U CLUJ

EXCLUSIV // video Reprezintă un club de tradiție din Liga 1, dar n-a uitat că a trecut pe la U Cluj: „Știu ce se pregătește în bucătăria lor internă”

Foto: Daniel Stanciu
Foto: Daniel Stanciu

Articol de , - Publicat miercuri, 24 mai 2023 16:21 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:18

Actualul director executiv al celor de la FC Argeș, Daniel Stanciu (48 de ani), a vorbit despre finala Cupei României, care se va disputa în această seară la Sibiu, de la ora 20:30, între U Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Între 2019 și 2021, Daniel Stanciu a ocupat funcția de manager la  formația „șepcilor roșii” și a fost aproape de a intra în play-off-ul ligii secunde, când la cârma alb-negrilor era antrenor Costel Enache. Acesta a precizat că și-ar dori ca „studenții” să ridice Cupa României în această seară.

Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”
ANTRENOR
Mirel Rădoi a fost prezentat la noua echipă: „Bun venit!”

VIDEO Daniel Stanciu: „Mă simt legat de U Cluj”

„Mi-aș dori să câștige U Cluj, pentru că este o echipă nou promovată. Cea mai bună performanță a unui club din Liga 2, nou promovat, se leagă chiar de mine. În perioada ASA Târgu Mureș, am pierdut titlul în fața FCSB-ului în ultima etapă. Știu ce se prepară în bucătăria internă la U, iar în curând vor fi un club puternic atât financiar, cât și sportiv. 

Au nevoie de timp. Echipa s-a clasat pe un loc onorabil, chiar dacă s-au gândit la un moment dat doar să scape de retrogradare. Au schimbat pe parcurs și e meritul lor. Am petrecut 2 ani frumoși acolo și mă simt legat sentimental de ei”, a spus Daniel Stanciu.

Directorul executiv al grupării din Trivale consideră că Sepsi poate deveni din următorul sezon o pretendentă la titlu.

„Îmi place Sepsi ca organizare. E pentru a treia oară în finala Cupei României, iar în viitorul apropiat va avea un cuvânt de spus și se poate bate pentru campionat”, a mai spus Daniel Stanciu.

Farul este o campioană meritorie. Au avut cel mai frumos joc, așa cum ne-a obișnuit Hagi, cu momentele frumoase de la Viitorul. Au etalat un jucător deosebit. Și FCSB-ul trebuie apreciat. Uitați-vă doar de unde au plecat, au avut o evoluție foarte ciudată la începutul campionatului. La un moment dat erau chiar cu mult și sub FC Argeș. Păcat că-i mai trebui constanța. Dacă vor avea o strategie pe care o vor duce la bun sfârșit de la reluarea campionatului, vor redeveni campioni.

Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș 

Citește și alte știri:

Naționala de tineret a României pregătește Euro 2023, în Italia, în regiunea devastată de inundații » Emil Săndoi copiază rețeta lui Mirel Rădoi din 2019

FCSB și-a luat revanșa în fața Farului » Victorie dramatică în finala Cupei de Tineret

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează