FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - POLI IAȘI 5-1

SEPSI - POLI IAȘI 5-1. Andrei Cristea, monument de deznădejde după umilința din Cupă: „Suntem într-un moment critic!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 22:08 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 22:28

Poli Iași a fost umilită de Sepsi în turul semifinalelor Cupei României. Covăsnenii s-au impus cu 5-1, adâncind și mai mult o criză a moldovenilor care pare fără sfârșit. 

Andrei Cristea (36 de ani), cel mai experimentat jucător al ieșenilor, a fost un monument de deznădejde la interviul acordat la finalul partidei. Supărat, cu lacrimi în ochi, „veteranul” și-a avertizat colegii cu privire la pericolul iminent al retrogradării în Liga 2. Moldovenii sunt ultimii în play-out și vor avea un sfârșit de campionat infernal. 

„A fost o înfrângere dureroasă. E un moment foarte greu pentru noi, însă doar noi putem scoate căruța din această situație. N-aș vrea să-mi dau cu părerea, dar sunt foarte trist pentru ceea ce se întâmplă. 

Important e ca toată lumea să dea totul pentru această echipă și pentru acest oraș. Ne rămâne să ne concentrăm pe campionat și să nu mai facem pași greșiți acolo. Trebuie să schimbăm ceva la noi, să fim bărbați și să facem lucrurile să meargă. În momentul de față, suntem într-un moment critic! Trebuie să ne schimbăm atitudinea și să rămânem concentrați pe toată durata meciului”, a spus Andrei Cristea, la Look Sport. 

+6 FOTO

SEPSI - POLI IAȘI 5-1. VIDEO + FOTO Covăsnenii sunt gata de finala Cupei României!

SEPSI - POLI IAȘI. VIDEO Mircea Rednic, sabotat din nou de portar! Prestație jalnică a lui Denis Rusu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează