FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  TRANSFER

Steaua îi poate lua lui U Cluj unul dintre cei mai buni jucători de azi: "Dețin 31% din drepturile federative pentru mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2015 22:36

Căpitanul lui U Cluj, Lorand Kovacs, e mulțumit de jocul echipei sale în meciul cu Steaua, scor 0-1, chiar dacă formația campioană e cea care merge mai departe. 

"Am făcut un joc bun, dar Steaua e Steaua. Au făcut diferența în momentele cheie. Am greșit la o singură fază și ne-au taxat. Ne-am ridicat la nivelul Stelei.

În finala de anul trecut a fost diferit. Azi am jucat în fața propriului public. Am ieșit cu capul sus din această competiție. Steaua e cea mai bună echipă din România", a zis Lorand Kovacs la Digi. 

"Am sperat să-i scoatem pe Steaua. Am avut cîteva ocazii. Din punctul meu de vedere Breeveld trebuia eliminat. Steaua e o echipă de valoare, campioana României, a reușit să ne dea gol pînă la urmă.

Mi-aș dori să merg la Steaua, ei dețin 31% din drepturile federative. Spun asta, deși cred că am fost dezavantajați, iar arbitrajul a avut un rol important în seara asta", a zis și Calcan la Digi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1444373975873507
Matteo Preda  •  25 Septembrie 2015, 08:43

Adevaru e ca la Dinamo au venit jucatori buni:)))))) suntei asa mari Dinamovisti in cat non stop comentati la articolele despre staua:)) *** nici macar eu nu stiu toti jucatori dar vad ca voi sunteti la curent cu tot ce se intampla:D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antishtoia
antishtoia  •  25 Septembrie 2015, 07:52
Postat de turbozero pe 25 Septembrie 2015, 06:18

ce *** titlu .. 31%

Pai la ce sa te astepti? A venit hamroun la stoia; mamaaaaa, ce fotbalist (e tranta!) A venit kharja, mamaaa, ati vazut ce calcai a dat ( e tranta!) Nu va aduceti aminte; noul lacatus, noul belodedici, noul hagi, .... Atat de prosti sunt, si gesepeii si proteveii si suporterii incat accepta cu seninatate... surogate. La ce sa te astepti de la niste protejati ca stoia? Au tot; arbitrii, federatie, ... si tot sunt de rasul lumii! Au 31%.... Pai daca ei cu 31 % il pot lua, aia cu restul ce fac? Saraci cu duhul! ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  25 Septembrie 2015, 06:18

ce *** titlu .. 31%

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează