FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - ARGEȘ

UPDATE Mircea Rednic, despre accidentarea lui Steliano Filip: „Cred că o lună e OUT!”

Steliano Filip (27 de ani) a părăsit terenul accidentat în minutul 24 al meciului Dinamo - FC Argeș, din optimile de finale ale Cupei României.
Steliano Filip (27 de ani) a părăsit terenul accidentat în minutul 24 al meciului Dinamo - FC Argeș, din optimile de finale ale Cupei României.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 23:26 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 23:26

Steliano Filip (27 de ani) a părăsit terenul accidentat în minutul 24 al meciului Dinamo - FC Argeș, scor 1-2, din optimile de finale ale Cupei României. 

UPDATE 21:25 - Mircea Rednic: „Cred că Filip are ruptură musculară”

Mircea Rednic a primit vești proaste în legătură cu accidentarea lui Steliano Filip. 

„Nu știu ce s-a întâmplat cu Filip. S-a accidentat săptămâna trecută, a spus că e OK, dar a trebuit să-l schimb. Cred că are ruptură musculară, o lună e OUT”, a spus Rednic, la Telekom Sport. 

Lovitură pentru Rednic! Steliano Filip s-a accidentat

Steliano Filip a revenit titular la Dinamo, după problemele musculare care l-au ținut pe bancă în meciul cu Rapid. Fundașul lateral nu a rezistat decât 24 de minute în disputa cu FC Argeș. A acuzat o recidivă și a părăsit terenul șchiopătând. Filip s-a îndreptat direct către vestiare. 

Steliano Filip a mai ratat 3 meciuri ale lui Dinamo din acest sezon și din cauza suspendărilor. Unul dintre ele a fost chiar în fața lui FC Argeș, în campionat. Piteștenii au câștigat atunci cu 2-0.

Steliano Filip, accidentare în Dinamo - FC Argeș

Mircea Rednic a fost nevoit să facă permutări în defensivă. Locul i-a fost luat de Constantin Nica (28 de ani), fundaș dreapta aflat la debutul pentru Dinamo în actuala stagiunea. Andrei Radu, cel care începuse partida în flancul drept, a fost trimis în locul lui Filip, într-o nouă improvizație.

La câteva clipe de la intrare, Nica a văzut cartonașul galben pentru o intrare întârziată asupra lui Cristi Dumtitru.

VIDEO Victor Becali despre situația de la Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Primele declarații după miracolul din Cupa României: „Să vină Dinamo sau Craiova! Mergem la restaurant, nimeni nu doarme!”

FOTO MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA. Reghecampf nu și-a făcut temele » Gazonul e un dezastru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2536321006404827
Sutei Marius  •  27 Octombrie 2021, 17:42

In sfârșit o veste buna pt Dinamo !!!!!

redbuldog
redbuldog  •  27 Octombrie 2021, 11:43

La felul cum joaca actualmente Filip,nu-i deranj prea mare,daca sta pe bara si 3 luni...!Chestia e valabila si pentru alde Sorescu sau Matei,dar deh Puriul,o trece in categoria cu ,,greaua mostenire"..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close