FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - ASTRA 1-1 (3-5 LA PEN.)

SupercuPA » Nici un antrenor al Stelei n-a rezistat mai mult de 6 luni după ce a pierdut primul trofeu al sezonului

Articol de - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 12 iulie 2014 17:18

Emoţii pentru Constantin Gâlcă după înfrîngerea din Supercupa României, 1-1 şi 3-5 la penalty-uri cu Astra. Steaua a mai pierdut de 3 ori trofeul, iar de fiecare dată antrenorul nu a mai prins şi returul.
”Roş-albaştrii” au pierdut Supercupa, iar Gâlcă are motive serioase să îşi facă griji. În 1999, Steaua a fost umilită de Rapid, 0-5, iar Emerich Ienei a fost înlocuit în iarnă cu Victor Piţurcă.

Şase ani mai tîrziu, Oleg Protasov a ratat şi el Cupa, pierzînd în faţa marii rivale, 2-3 cu Dinamo. Mai mult, a ratat şi calificarea în grupele Champions League, dar s-a revanşat în cele ale Cupei UEFA, cîştigînd o grupă cu Hertha Berlin, Lens, Halmstad, Sampdoria. A plecat la finalul turului, iar în locul său a fost adus Cosmin Olăroiu.

Ronny Levy a debutat şi el cu un eşec pe banca Stelei în 2011, 0-1 cu Oţelul. ”Militarii” s-au calificat în grupele Europa League, dar rezultatele slabe din campionat l-au convins pe Gigi Becali să renunţe la el după doar 8 etape.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  13 Iulie 2014, 07:47

si acest comportament, de joasa speta, a adus echipele favorite in insolventa, faliment si :sau desfiintare!nu asa se sustin echipele!huliganismul din tribuna, transferat in presa( si tolerat)e singura paine de mancat de catre niste ziaristi jalnici! exemplu: nu au fost in stare sa se ridice la nivelul competitiei mondiale! corespodente de doi lei , comentarii de doi lei si bomboana pe coliva , campionatul amintirilor! penibil!!ziarele de sport( ultracitite in lume) au fost falimentate de acesti pitzifelnici ziarsti!!!

serban_ionescu
serban_ionescu  •  13 Iulie 2014, 07:39

toate comenturile sunt vendete personale der foarte joasa factura! aici nu sunteti inpeluza, domnilor! chiar ziaritii provoaca aceasta troaca! ridicati nivelul, please!

ortega
ortega  •  12 Iulie 2014, 18:12

6 luni ? Cârnațul ăsta de Gâlmă , mare lucru să mai prindă 6 zile ... după meciul cu stromlogăii , pa și pu , la revedere ... Îi încarcă desculții ăia de norvegieni , de n-o să poa' să ducă purtătorii de talangă ... De-abia aștept ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează