FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FCSB

Sepsi - FCSB » Toni Petrea și Florin Tănase au prefațat finala Cupei României + Ironie la adresa lui Dinamo: „Nu merită să joace finala”

Florin Tănase (stânga) și Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă
Florin Tănase (stânga) și Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 14:11 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 15:48

Toni Petrea (45 de ani), noul antrenor de la FCSB, și Florin Tănase (25) au susținut o conferință de presă înainte de partida cu Sepsi din finala Cupei României.

Cei doi au răspuns întrebărilor jurnaliștilor înainte de finala Cupei României cu Sepsi, cel mai important meci al sezonului pentru roș-albaștrii.

„Ne făcuserăm un program luând în calcul meciul cu CFR. După care s-a întâmplat ce s-a întâmplat și a trebuit să schimbăm din mers programul. Am avut posibilitatea să cunosc mai bine jucătorii, să văd mai bine starea de spirit de aici și să vedem unde avem de lucrat. 

Pentru mine a fost OK faptul că nu s-a jucat, am avut posibilitatea să îmi dau seama de mai multe lucruri în privința jucătorilor noștri”, a spus Petrea, noul antrenor de la FCSB, în timp ce căpitanul Florin Tănase consideră că „este cel mai important meci din acest an. Jucăm pentru un trofeu, nu s-a mai câștigat un trofeu de mulți ani aici

Trebuie să câștigăm acest meci pentru a le face o bucurie fanilor și a șterge puțin cu buretele din rezultatele slabe din acest an”.

Florin Tănase: „Contează să dăm un gol mai mult decât Sepsi”

Cei doi nu au dorit să dezvăluie ce pronosticuri au pentru finala Cupei, însă au ținut să sublinieze importanța partidei. „Nu fac predicții de genul ăsta. Cert este că noi tratăm meciul cu maximă seriozitate și sperăm cu toții ca la finalul lui să fim învingători”, a spus Petrea, iar Tănase a adăugat: „Nu îmi place să dau pronosticuri, contează să dăm un gol mai mult decât Sepsi”.

Întrebat ce părere are despre demersul dinamoviștilor din „cazul Andrei Vlad”, care au vrut să li se acorde victoria la masa verde în manșa tur a semifinalelor, Florin Tănase și-a ironizat rivalii, despre care a spus că „nu cred că merită ei să joace această finală”.

„Fiecare face cum consideră, dar calificarea s-a jucat pe teren. Nu cred că merită ei să joace această finală. Plus că Sepsi i-a bătut de curând (râde)”, a declarat FCSB-istul.

Ar fi primul meu trofeu din carieră. O victorie ar salva acest sezon dezamăgitor. Mai ales în play-off, este cel mai slab sezon de când sunt aici. Cupa ne-ar da încredere pentru sezonul viitor - Florin Tănase, FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dezvăluiri incredibile din vestiarul lui FCSB: Slujbe, da. Ședințe, nu » Cum a fost tratat Bogdan Vintilă de către Gigi Becali

Sfaturile lui Dimitar Berbatov pentru Dennis Man: „Așa mi s-a întâmplat și mie când am ajuns la United. Va trebui să se sacrifice”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  21 Iulie 2020, 23:04

Cand batea rapidul cu 1-0 si castigarati la masa verde nu mai era *** asa-i?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caesarone
caesarone  •  21 Iulie 2020, 19:41
Postat de cornelconasu pe 21 Iulie 2020, 17:51

Vă doresc să aveți mâine dimineață doi suspecți ! S-au poate vin cei de la Sepsi cu ceva la pachet !! Cu arbitraj imparțial, nu aveți cum să câștigași cupa, trișorilor !!!!

Milogilor!:))) 4-o la general, in primul meci v-am batut cu pustii, restul e gargara ieftina!:)))

farasportincazarma
farasportincazarma  •  21 Iulie 2020, 18:19
Postat de cornelconasu pe 21 Iulie 2020, 17:51

Vă doresc să aveți mâine dimineață doi suspecți ! S-au poate vin cei de la Sepsi cu ceva la pachet !! Cu arbitraj imparțial, nu aveți cum să câștigași cupa, trișorilor !!!!

Frustrare mare la catelusii militieni, insolventi si neputinciosi! Dupa ce au obtinut, cu pile, mai multi ani, un abonament la play-out sunt acum pe cale sa fie invitati permanent la divizia B, conform strategiei si devizei programului DDB, adica Dinamo Doar in B!!!Scenografii ridicoli din PCH se vor transfera la vecinii de la Circul de Stat, cu tot cu catelusii folositi la epocalele scenografii 5D transmise in 5G pe tot globul!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează