FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CRAIOVA - DINAMO, AZI, 17:00, TELEKOM, DIGI, PRO TV

U CRAIOVA - DINAMO // VIDEO + FOTO Agitație în jurul arenei "Ion Oblemenco" » 600 de dinamoviști prezenți la meci

FOTO: Raed Krishan +6   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2018 16:07

Suporterii olteni au luat cu asalt stadionul "Ion Oblemenco" cu mai bine de o oră înaintea partidei cu Dinamo, din sferturile de finală ale Cupei României. 

Miile de fani olteni care se deplasează spre stadion au paralizat toate străzile din jurul arenei. La Balș, traficul a fost blocat câteva zeci de mine.

Meciul este considerat unul de risc maxim, sute de forțe de ordine fiind mobilizate. Autocarele cu cei 600 de dinamoviști au ajuns și ele în oraș. Fanii "câinilor" vor intra în scurt timp de stadion, după controlul riguros al forțelor de ordine.

Sfertul de finală din Cupa României, U Craiova - Dinamo, este liveTEXT, VIDEO, FOTO AICI și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Pro TV! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Martie 2018, 17:00
Postat de gicab pe 06 Martie 2018, 16:38

In drum spre Craiova ... adică între bucuresti și Craiova... acolo oricum e haos

Haosul e mai mult in capul lapusneanului. De unde sa stie el ca, pentru a ajunge la Craiova, uneori e musai sa treci prin Bals...

gicab
gicab  •  06 Martie 2018, 16:38

In drum spre Craiova ... adică între bucuresti și Craiova... acolo oricum e haos

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Martie 2018, 16:35

bals e in craiova ?...hahahahahahaha....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează