FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  INDUSTRIA GALDA - PETROLUL 0-1

VIDEO EXCLUSIV Flavius Stoican, după victoria chinuită cu Industria Galda: „Vor veni momente când vom câștiga detașat”

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 20:20

Flavius Stoican, antrenorul Petrolului, a vorbit despre calificarea cu emoții a ploieștenilor în optimile Cupei României după victoria de pe terenul celor de la Industria Gâlda, scor 1-0. 

„Vor veni și momentele când vom câștiga detașat. Cei de la Galda au fost ambițioși, determinați. Jocurile de Cupa României sunt imprevizibile. Noi vrem să mergem mai departe.  

Nu e o perioadă de criză la Petrolul. Important e să fim așezați în momentele mai dificile. Avem meci acum acasă cu cei de la Mioveni și important e să credem în forțele noastre că-i putem bate”, a declarat Stoican pentru GSP.ro.

„Am fost eliminat că am depășit spațiul tehnic”

Antrenorul Petrolului a vorbit și despre eliminarea din meciul pierdut în Liga 2 contra Universității Cluj, scor 0-4: „La Cluj am fost eliminat după ce s-a acordat penalty și am depășit spațiul tehnic. Încerc să fiu atent la linia din fața băncii de rezerve, dar mi se pare exces de zel să elimin un antrenor pentru că a depășit linia.

Și Poliția dacă te oprește îți spune de ce te amendează. Mie nu mi-a zis nimeni nimic, dar a scris pe foaie că am depășit linia băncii tehnice, fără injurii sau alte chestii”.

Toate rezultatele din 16-imile Cupei României sunt AICI!

Vezi și:

GALDA - PETROLUL 0-1 // VIDEO EXCLUSIV Hamza Younes șocat de condițiile din Cupa României: „N-am mai văzut teren atât de prost”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează