FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SPORTUL SNAGOV - PETROLUL 0-1

VIDEO Flavius Stoican critică decizia Comisiei în cazul Dan Petrescu: „E mult, n-a omorât pe nimeni!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 19:24

Flavius Stoican, antrenorul Petrolului, a fost mulțumit de evoluția echipei sale în turul 4 al Cupei României contra celor de la Sportul Snagov pe care i-a învins cu 1-0. Tehnicianul a comentat și situația lui Dan Petrescu, antrenor care a primit 4 etape de suspendare după scandalul de la meciul cu Astra.

„Sunt relaxat acum. Ne creăm multe ocazii, dar nu marcăm. Nu avem luciditate în fața porții. E bine că avem multe ocazii, dar azi a intrat mai greu în poartă. Sper să marcăm mai multe goluri în meciurile următoare. Toți muncesc la această echipă, începând de la suporteri. 

Hamza a venit la echipă pentru suporteri. Avem tot ce ne trebuie. Nu avem voie să nu promovăm. Mai durează vreo 10 zile până când vor fi actele în regulă. Hamza vrea să arate tuturor că e același jucător pe care-l știam când a plecat din România”, a declarat Flavius Stoican.

„E mult patru etape cât a primit Dan Petrescu”

Flavius Stoican consideră că Dan Petrescu a primit o pedeapsă mult prea mare pentru gesturile făcute la meciul dintre Astra și CFR Cluj, scor 3-2. (Detalii AICI)

„E mult patru etape. El e sufletul echipei acolo. E decizia Comisiei și nu o comentez. Dar sincer e mult 4 etape, că n-a împușcat pe nimeni. Fotbalul e fotbal, mai și scapi o vorbă de dulce printre dinți, mai dai și din mâini. În fotbal se pune suflet. 

Sunt multe lucruri care te împing să ai astfel de gesturi, dar și noi trebuie să fim mai ponderați. Eu nu am treabă. Chiar dacă mai gesticulez, eu nu agresez. Vreau să fiu diplomat, dar e greu”, a adăugat Stoican.

Citește și:

CUPA ROMÂNIEI / Joi, de la ora 12:00, e tragerea la sorți a șaisprezecimilor! Ar putea avea loc un duel-șoc între CS Universitatea și FC U Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
stormseeker
stormseeker  •  12 Septembrie 2019, 13:15

Deci daca omora pe cineva ar fi primit pe drept 4 etape de suspendare. Ce gindire idioata.

danciuad
danciuad  •  12 Septembrie 2019, 11:29

Să-i spună cineva lui Stoican că pentru împușcat/omorât nu se dau etape de suspendare, ci ani de pușcărie.

daniaania
daniaania  •  12 Septembrie 2019, 10:16
Postat de andrei.f pe 12 Septembrie 2019, 09:25

Fiind recidivist, dan trebuia să ia minim 6 etape numai că la noi nu se respectă legile, regulamentele, nu se respectă nimic !

Mai obositule, si echipa voastra o fost anihilata de acelsi coltescu cu astra.Arbitrul asta trebuie dat afara. Asta tre sa vezi, dar har nu ai....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează