FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - ASTRA

VIITORUL - ASTRA, FINALA CUPEI // Asaltați de fani » Gică Hagi, Ianis și Eric au fost favoriții puștilor constănțeni

FOTO: Ionuț Coman +4   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 18:38

FINALA CUPEI ROMÂNIEI // Jucătorii Viitorului au dat autografe și s-au pozat cu suporterii la ultimul antrenament acasă, înainte de finala Cupei României cu Astra Giurgiu.

  • Viitorul - Astra, finala Cupei României, e sâmbătă, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Cu o zi înainte plecării spre Ploiești, unde sâmbătă va disputa finala Cupei României, pentru prima oară în istoria clubului, Viitorul a organizat o sesiune de autografe și poze cu fanii, chiar la baza sportivă a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu.

Aproape 200 de suporteri, în mare parte copii, au venit să le ureze succes constănțenilor și să imortalizeze momentul. Managerul tehnic al grupării de pe Litoral, Gică Hagi, a fost cel mai asaltat de către suporteri, iar printre cei mai „vânați” pentru autografe s-au numărat Ianis, Eric, Drăguș și Băluță.

După acest eveniment, fanii au putut să urmărească prima parte a antrenamentului susținut de Viitorul pe unul dintre terenurile complexului sportiv, ultimul la Constanța înainte de a face deplasarea la Ploiești.

Oficialii clubului au dezvăluit că se așteaptă la o susținere puternică în tribunele stadionului „Ilie Oană”, mizând pe prezența a 4.000 de fani, majoritatea urmând să sosească din întreg județul Constanța.

Vezi și: 

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // EXCLUSIV Ioan Niculae anunță că a achitat din datorii și dezvăluie bonusul pus la bătaie pentru cucerirea trofeului + Dani Coman continuă ca președinte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  24 Mai 2019, 09:00

4000 de constanteni la 300 de km distanta, pentru Viitorul? Ma faceti sa rad.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează