FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (2-1 ÎN TUR)

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-0 (2-1 în tur) // VIDEO „Dubla” lui Ianis Hagi duce Viitorul în prima finală de Cupă din istorie!

Ianis Hagi vs CSU Craiova
Ianis Hagi vs CSU Craiova

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2019 21:44

Viitorul a câștigat și manșa retur cu CSU Craiova, scor 2-0 (2-1 în tur), și va înfrunta Astra Giurgiu în finala Cupei României.

  • Astra a eliminat-o pe CFR Cluj, 5-3 la general.
  • Finala Cupei României, Astra - Viitorul, e pe 25 mai, la Ploiești.

Visul lui Hagi de a aduce trofeul Cupei României pentru prima oară la Constanța, după ce a făcut asta cu titlul de campioană, este aproape să se transforme în realitate. Și asta tocmai când se împlinește un deceniu de la lansarea proiectului său de la malul mării.

Încurajați de perspectiva finalei și de victoria din Bănie, puștii „Regelui” au început furtunos returul și Ianis Hagi a ratat în două rânduri în chiar minutul de debut. Prima oară dintr-o poziție excelentă, după ce Pigliacelli respinsese șutul lui Țâru.

Căpitanul Viitorului s-a revanșat după doar câteva minute și a mai adăugat o reușită la zestrea impresionantă din acest sezon. A fost momentul când oltenii și-au dat seama că nu au venit pe Litoral pentru vacanța de 1 Mai, chiar dacă de la stadionul din Ovidiu se vede în zare marea.

Și-au revenit din buimăceală și au împins jocul pe poarta lui Cojocaru, însă au trăit doar din șuturile lui Fortes. Prea puțin pentru o echipă care visa la titlu în urmă cu vreo lună.

Blestemul de la punctul cu var

Dar nu au renunțat la luptă și marea șansă de a reintra în calculele pentru finală a venit la reluare. Fortes a scos o lovitură de pedeapsă, însă Bancu a ratat de la punctul cu var.

Al șaptelea penalty irosit în acest sezon de Craiova și al doilea la Ovidiu, după cel din sezonul regulat. Ghinionul și-a făcut apariția și la dubla ratare Cicâldău – Mihăilă, spre disperarea micuței galerii craiovene venite la Ovidiu.

Și așa s-au scurs minutele, cu oaspeții atacând disperați, în timp ce constănțenii au irosit șarjă după șarjă pe contraatac. Cele mai multe de către Drăguș, care pare să nu mai găsească drumul spre gol.
Papură a încercat cu Drăghici și Meza Colli, dar degeaba. Sentința a fost semnată tot de Ianis Hagi, cu o execuție care a arătat că este cel mai în formă jucător din fotbalul intern. A treia victorie pentru Viitorul în doar trei săptămâni în fața Craiovei și primul obiectiv atins: finala. Urmează lupta pentru locul 3!

4.000 de spectatori au fost azi la Ovidiu

 Viitorul - CSU Craiova 2-0

  • A marcat: I. Hagi '6, '86
  • Nicușor Bancu a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 54.

Vezi AICI statistici de la meci

Vezi VIDEO de la meci!

Viitorul: V. Cojocaru - R. Boboc, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Casap - I. Hagi, Rivaldinho, Drăguș
Rezerve: Tordai - Kuipers, I. Vînă, A. Ciobanu, G. Ganea, Eric, Artean
Antrenor: Gică Hagi

CSU Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, R. Popa, Bancu - Fedele, Cicâldău, O. Bic - Bărbuț, Fortes, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu - Kelic, Dimitrov, Meza Colli, Drăghici, Rocha, Nițu
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: Central, Ovidiu
Arbitru: Radu Petrescu // Asistenți: Vladimir Urzică, Marius Nicoară

Vezi AICI care a fost programul Cupei României în acest sezon

 
 

Vezi și: 

Scenariul pe care Hagi îl exclude la finalul returului semifinalei Cupei: „Sigur nu se va întâmpla așa”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (118)
blatistu49
blatistu49  •  26 Aprilie 2019, 07:39

Bravo Hagi clona nu are ce cauta in finala

sala_dalles
sala_dalles  •  25 Aprilie 2019, 22:48
Postat de Andrei Filotie pe 25 Aprilie 2019, 22:24

..Nu Magia e vinovat prostilor( Mangia e un angajat al patronilor) ...ci plecarea jucatorilor valorosi vinduti pe bani grei iar... banii s-au furat de olteni in loc sa se aduca jucatori de valoare( patronii sint vinovati vind jucatori de milioane si cumpara ciurucuri cu zeci si sute de mii- pacat de suporteri care sint dusi in eroare)) Echipa ;U craiova;are valoare mediocra (citeva sute de mii de euro)atit poate.. in timp ce CFR si FCSB (citeva milioane)Craiova are bani multi si din abonamente +bilete dar se fura oleneste Unde e DNA ?Jucatorii de la ucraiova atit pot...dar nu antrenorul e vinovat(vor pierde si locul 3 si cupa )Rominiei).

Itslianul daca era corect trebuia sa isii depuna demisia DACA I se vindeau cei mai buni jucatori dar s-a compromis

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  25 Aprilie 2019, 22:40
Postat de 7manuel pe 25 Aprilie 2019, 22:14

Da mai play out, super campioana Steaua. Vezi ca Talpan a mai pierdut un proces. In maxim 2 ani lucrurile vor reveni la normal. Clona bolsevica CSA Steaua va disparea fara urma.

Nu a pierdut nimic Talpan, cum FC FCSB nu a câștigat nimic. Tribunalul a constatat nulitatea unor mărci care expirasera încă din iulie 2016 (scrie clar pe ccertificat -data acordarii și data expirării). Decizie simplă, la mintea oricui. CSA le va înregistra din nou pt că este singura care are acest drept. FC FCSB trage de timp cu tot felul de chichite și cerșeli de amânări.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează
Close