FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DACIA MIOVENI - DINAMO 1-0

Ziua erorilor

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

"Cîinii" au ratat şi Cupa, după un meci cu două penalty-uri şi o eliminare


Dinamo a început în inferioritate numerică lupta pentru singurul trofeu la care mai spera. Mărgăritescu şi-a pierdut nervii încă din minutul 3, l-a pocnit pe Murgan şi şi-a lăsat echipa să se descurce în 10. A fost prima lovitură pe care au primit-o "cîini".

Peste un sfert de oră, încă un şoc creat de Dănciulescu, care a trimis în peluză lovitura de la 11 metri. Semnele proaste s-au adunat în continuare. Lobonţ a scăpat în faţa lui Cristi Bratu o minge şutată slab, iar Izvoranu şi Ropotan au stîrnit rîsete cu lufturi provocate şi de terenul imposibil.

Mioveniul n-a reuşit nici în superioritate să iasă din terenul propriu şi Cîrţu a continuat să forţeze contraatacul, convins că Dinamo era cea obligată să forţeze. Prima mutare ofensivă a antrenorului argeşenilor i-a derutat pe roş-albi. Fundaşul Scarlatache i-a lăsat locul vîrfului Chihaia şi atacantul l-a convins pe Lajos să arate penalty dintr-un duel cu Moţi. Robert Neagoe a transformat şi le-a confirmat dinamoviştilor că erau într-o zi nefastă.

Stanca le-a mai dat speranţe după ce a prins mingea trimisă de un coechipier, însă Florin Bratu a ţintit zidul după cîteva zeci de secunde de haos, cu Sorin Cîrţu care contesta lovitura liberă dictată de arbitru, cerîndu-le elevilor lui să părăsească terenul. Galben-verzii au ţinut cu dinţii de avantaj şi au fost scutiţi de emoţii mari pînă la final.
Zicu l-a înlocuit pe Dănciulescu, dar a fost la fel de neinspirat, într-un final disperat şi plin de tensiune. Suspansul Cupei le va fi rezervat de-acum doar argeşenilor, în vreme ce Dinamo mai poate numai să viseze la poziţia a doua şi să calculeze jocul rezultatelor ideale din campionat.

4.500 de dolari este prima de calificare în semifinale pe care o vor încasa elevii lui Sorin Cîrţu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (25)
 •  28 Februarie 2008, 12:59

hai dinamo nui nimic castigam in campionat

 •  28 Februarie 2008, 12:45

Unde dumnezeii matii l-a pocnit pe ala ?? de ce sange nu comentati faptele ... ca jegosul de la "mi'ovezi" l-a trantit pe Margaritescu si apoi asta l-a impins de-a cazut ca traznit...MORTII MATII DE ARBITRU !

 •  28 Februarie 2008, 11:33

Sunt dinamovist de cand ma stiu, dar sincer as prefera sa retrogradam, ca poate pleaca mafiotii astia de la echipa si vine cineva care iubeste cu adevarat pe dinamo.Nu se mai poate asa, sa se pateze istoria acestui club.Oricum anul acesta avem si noi o consolare, nici oile nu sunt prea bune, asa ca pariez pe CFR

Vezi toate comentariile (25)
Comentează