FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Antrenorul Stelei, lipsit de idei la meciul cu Dinamo: "Nu puteam face mai mult"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2015 22:48

Dumitru Dumitriu, antrenorul principal în acte al Stelei, a vorbit despre eşecul suferit în faţa lui Dinamo, 1-3, primul după 4 ani şi jumătate de invincibilitate în Derby de România.

"Nu se putea face mai nimic, avînd în vedere că ne-au lipsit 7 jucători. Am discutat cu Rădoi şi Dică, dar nu ştiu dacă puteam face mai mult...

Ca echipă, sîntem vinovaţi că n-am reuşit mai mult în prima parte a jocului. N-am jucat cu toate forţele pentru a marca şi nu am avut nici o ocazie clară. Trebuia să marcăm primii, putea gestiona altfel meciul”, a spus Dumitru Dumitriu la DolceSport.

Absenții Stelei la Derby de România: Chipciu, Hamroun, Kharja, Papp, Muniru, Tahar, Cojocaru. 

E doar un joc pierdut, nu am fost umiliţiȚiți Dumitriu, după Dinamo - Steaua 3-1

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2015, 17:54
Postat de ando89 pe 23 Noiembrie 2015, 00:19

Aha, parca-s pe mess la infiintarea lui:)) Uite ce-ti propun, iei fiara si o imbalsamezi cu o masca din ulei de ala bun, zahar brun, otet balsamic, usturoi pisat, ardei iute, boabe de coriandru pisate, sare, piper, boia dulce, niste ghimbir zdrobit si cuisoare. Inauntru eu pun doua cepe taiate neglijent, un mar si o portocala, nitel morcov si telina plus cativa ficatei de pui. Infasor mumia in folie de aluminiu desi s-ar putea sa mor mai repede si o las sa se aeriseasca dupa ce fac cateva gauri discrete cu ceva. Apoi o bag la cuptorul plin de jar molcom macar patru ore. Asta-i cea mai simpla solutie. Daca ai ustensilele si vointa necesara putem sa discutam despre bere neagra sau infasurat in foi de varza:)

saracu porc,cate bagi in el :))))))))))))))))))) nu-l lasi sa se odihneasca pe lumea ailalta, o sa simta si acum morcovu de sub codita aia in forma de spirala, sti unde intra :)))))))))))))))))

itrobert
itrobert  •  23 Noiembrie 2015, 06:00

Putea sa-si faca o freza diferitra de asta de cocalar :) Putea sa mearga la scoala cand mergeau cei de varsta lui :) Putea sa se civilizeze in loc sa mearga la camile :) Putea sa-i spuna nashului ca nu e pregatit sa faca ceva pentru care n-are suficvienta carte :)

adi2008
adi2008  •  23 Noiembrie 2015, 03:48

Daca nu poti face mai mult decat un meci mizerabil, de ce nu renunti?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează