FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Fostul antrenor al Stelei critică situația roș-albaștrilor: "O echipă care se respectă nu ajunge în situația asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 20:12

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei din 2015, an în care a stat pe banca tehnică alături de Rădoi și Dică, a criticat situația în care se află echipa roș-albastră înaintea meciului cu Dinamo din punct de vedere ofensiv.

"Ineficacitatea atacanților Stelei reprezintă o problemă. Echipele care se respectă nu ajung în situația să n-aibă un atacant de valoare. Sunt convins totuși că Reghe va găsi soluția cea mai bună. Chipciu e omul care trebuie să demonstreze că are valoare și merită să joace la echipa națională.

Reghe a demonstrat că se pricepe la astfel de jocuri tari. O echipă care se respectă nu stă în antrenor, ci jucătorii trebuie să ia măsuri în teren. Acolo e treaba jucătorilor. Cred că în jocul de duminică Steaua are destule atuuri încât să câștige", a spus Dumitriu la Digisport.

"Plecarea lui Budescu de la Astra s-a văzut. El e un jucător foarte bun. Nu cred că domnul Iordănescu, în situația în care jucătorul va demonstra, nu-l va lua la echipa națională" Dumitru Dumitriu

Steaua - Dinamo se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct pe DigiSport 1, DolceSport 1, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Aprilie 2016, 21:52
Postat de kilimanjaro pe 07 Aprilie 2016, 20:52

De ce sa dea fcsp bani pe un atacant bun cand au trei arbitri in teren de partea lor, plus doua clone care sunt in play off doar sa le dea puntele, prin orice mijloace, chiar si handbal :)))))

alpine, clonita ta e contagioasa?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  07 Aprilie 2016, 20:52

De ce sa dea fcsp bani pe un atacant bun cand au trei arbitri in teren de partea lor, plus doua clone care sunt in play off doar sa le dea puntele, prin orice mijloace, chiar si handbal :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează