FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Îi suspectează pe stelişti! » Dinamoviştii vor control antidoping după derby

Articol de , - Publicat miercuri, 31 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 30 octombrie 2012 21:25

Roş-albii au declanşat războiul psihologic înaintea Derby-ului de România. Ei au de gînd să ceară control antidoping pentru rivali, bănuindu-i pe adversari de lucruri necurate!

Informaţia a fost confirmată ieri atît de diverşi oficiali ai grupării, dar şi de acţionarul Ionuţ Negoiţă, care a declarat în ziarul Ring: "Ştiu că Steaua are jucători valoroşi în lot, care aleargă mult, suspect de mult. Nu e doar părerea mea, ci şi a altora, care se pricep mai bine decît mine la fotbal. Nu vreau să fiu interpretat, dar vă anunţ că Dinamo ia în calcul varianta să ceară un control antidoping la meciul de duminică".

Nu sînt primele suspiciuni ce vizează formaţia din Ghencea. Atît Steaua, cît şi Dinamo au fost controlate de către oficialii Agenţiei Naţionale Antidoping, roş-albaştrii în urmă cu trei săptămîni, roş-albii în urmă cu 6 zile. N-au fost transmise răspunsuri dinspre ANAD, "ceea ce se traduce prin faptul că rezultatele sînt negative, adică n-avem jucători dopaţi", afirmă oamenii din staff-urile medicale ale celor două cluburi.

De obicei, după partidele de Liga 1, cîte doi jucători ai fiecărei echipe oferă probe pentru control, însă la acest derby, roş-albii vor să solicite un număr mai mare de fotbalişti care să fie testaţi. Steliştii au mai fost supuşi unui control asemănător după eşecul de la Vaslui (1-3), din septembrie, cînd 8 jucători au fost verificaţi. "Nu s-a primit nici un răspuns, deci sînt curaţi", afirmă steliştii.


"Noi sîntem Barcelona pentru Dinamo. Dacă i-ar punea cineva să semneze că le convine rezultatul de 1-0 pentru noi, «cîinii» ar iscăli imediat! Cum să bată ei, cînd nu vor trece de centrul terenului?!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Nu cred că Negoiţă ştie, dar Dinamo trebuie să plătească acest control dacă îl cere. Nu cred că Dinamo îşi permite acum aşa ceva. Să controleze cît doresc, n-avem emoţii!"
Mihai Stoica, manager general Steaua

3 echipe, Dinamo, Steaua şi Chiajna, au fost controlate suplimentar de către ANAD în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
vaalah
vaalah  •  31 Octombrie 2012, 11:40
Postat de domana pe 31 Octombrie 2012, 11:31

EI NU AU DUPA CE BEA APA DAR II CONTROLEAZA PE ALTI VAI DE JUCATORI DINAMOVISTI BORCEA VREA SA VINA LA MECI POATE SE SPERIE ARBITRI SI VOR TINE CU DINAMO

FC ȘAMPANIA RUȘINEA ROMÂNIEI 1948 au cele mai mari datorii din prima liga , nu au bani de salarii, de ce nu se aplica regulamentele și sunt lăsați leșinații faliți sa joace pe prima scena !???????? Afara cu faliții , se revină pe prima scena cluburi vii care au suporterii ce umplu stadioanele : U Craiova și Timișoara !

domana
domana  •  31 Octombrie 2012, 11:31

EI NU AU DUPA CE BEA APA DAR II CONTROLEAZA PE ALTI VAI DE JUCATORI DINAMOVISTI BORCEA VREA SA VINA LA MECI POATE SE SPERIE ARBITRI SI VOR TINE CU DINAMO

tanaghi
tanaghi  •  31 Octombrie 2012, 11:11

In sfarsit s-au trezit cateii! daca ar fi cerut control antidoping la marile puteri fotbalistice precum Nentori, Knutfelatie?!, Elfsborg, Poltava, etc, acum ar fi fost numarul 1 in EU.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează