FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  FCSB - DINAMO

Reprimit, dar fără banderolă » Nedelcearu a fost titularizat cu FCSB, în premieră, după scandalul din avionul naționalei de tineret

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

Un singur meci a stat Ionuț Nedelcearu în afara primului 11 după petrecerea cu băutură din avionul naționalei de tineret.

Fundașul de 20 de ani a fost titularizat aseară de către Cosmin Contra în centrul defensivei, s-a trecut cu vederea spectacolul bahic oferit în drumul "tricolorilor" spre Spania, "Guriță" mizând doar pe calitățile fotbalistice ale jucătorului.

Integralist

Nedelcearu a jucat lângă Mihai Popescu - ultimul doar cu 5 minute în Derby de România înaintea partidei de aseară -, Ionuț fiind singura piesă stabilă din primul 11 al roș-albilor în partidele cu FCSB din actuala ediție. Stoperul a fost integralist până aseară, făcând cuplu în defensivă fie cu Miha Mevjla, fie cu Luka Marici. Francezul Claude Dielna a fost păstrat pe banca de rezerve, după ce a jucat în meciul precedent, cu CS U Craiova, în "sferturile" Cupei României.

Steliano, premieră

Totuși, chiar dacă staff-ul tehnic și cel administrativ au trecut peste scandalul de acum 10 zile, Nedelcearu nu a mai avut banderola de căpitan. Așa cum s-a întâmplat la ultimul Derby de România dinaintea celui de aseară, în manșa secundă a semifinalei Cupei Ligii (3-1). Steliano Filip a fost desemnat de către Contra să fie căpitanul echipei, fiind cel mai vechi fotbalist din actualul lot. Fundașul stânga de 22 de ani mai începuse o singură dată un meci în actualul sezon ca lider al echipei, partida cu Dinamo II (2-1) din Cupa României.

"Am avut o discuție cu Nede, i-am spus ce se așteaptă de la el, i-am povestit și de alte situații, unele din experiențele mele personale, trebuie să învețe și să nu mai repete"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează