FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Riscă Rednic? Ar putea fi "arma secretă" în derby-ul cu FCSB

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 08:38

Mircea Rednic l-a redescoperit pe Mihai Neicuțescu pentru Dinamo, atacantul crescut în Ștefan cel Mare, campion la juniorii A în 2017.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, 11 noiembrie, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Atacantul de 20 de ani a dat gol la Miercurea Ciuc, în înfrângerea cu Csikszereda,  a înscris și la penalty-uri, iar luni seară, la Voluntari, a avut o evoluție apreciată. Puștiul ar putea fi o soluție și pentru ofensiva "câinilor" în Derby de România!

Neicuțescu chiar mărturisea într-un interviu pentru GSP.ro în primăvară: "Visul meu cel mare e să joc în derby și să dau gol rivalilor! M-ar împlini ca dinamovist.

Vezi și: Un fost mare dinamovist taie aripile echipei lui Rednic! Mesaj categoric înainte de Derby de România: "Asta o încurcă pe Steaua"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  07 Noiembrie 2018, 10:54

Si Moldoveanu era anuntat acum cateva luni ca mare descoperire de la tineretul lui Dinamo. Pe unde a disparut? Am inceput sa ma plictisesc de lipsa de perseverenta a conducatorilor de la Dinamo: ba merg pe mana tinerilor, ba revin la tot felul de importuri de someri "experimentati".

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Noiembrie 2018, 09:37

jurnalistule anonim, cainii nu au pierdut la miercurea ciuc, au fost eliminati la penalty-uri....in statistici se ia in considerare rezultatul dupa 90 de minute......si uite asa ai invatat ceva si astazi :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează