FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii şi dinamoviştii se întrec în glume şi ironii: ”Dacă nu anunţa controlul, se califica Steaua!”:)

Duelul Steaua - Dinamo se joacă momentan la nivel declarativ
Duelul Steaua - Dinamo se joacă momentan la nivel declarativ

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 21:02

Suporterii glumesc pe net legînd o declaraţie a lui Negoiţă de eliminarea roş-albaştrilor din Cupă. MM crede despre ”cîini” că ”sînt puerili” şi rîde de ei: ”Să se odihnească pentru duminică, fiindcă noi ne dopăm!”.

"Aţi văzut? «Barcelona» a fost eliminată de Chiajna!", i-a înţepat Ionuţ Negoiţă pe stelişti. Gluma acţionarului de la Dinamo n-a fost gustată de Mihai Stoica: "E una puerilă". Dar roş-albii şi roş-albaştrii au continuat să se ironizeze înaintea Derby-ului de România.

" Control doping sau alcooltest?"
Tot Negoiţă ceruse control doping pentru Steaua: "Mai mulţi specialişti mi-au spus că e nenatural ritmul în care aleargă şi rezistă cei din Ghencea". "Noi facem controale oricînd şi chiar am parcurs cîteva, deoarece evoluăm în Europa League, însă Dinamo n-are de unde să ştie procedurile, din moment ce nu se mai califică de ceva timp în grupele acestei competiţii", a ripostat MM. Pe net, a apărut altă glumă: "Dacă Negoiţă n-ar fi anunţat atît de devreme că vrea control, echipa lui Reghecamp s-ar fi calificat în Cupa României".

Tot pe tema controlului doping, Ilie Năstase s-a amuzat de iniţiativa lui Dinamo şi de pasiunea demonstrată de cîţiva dintre fotbaliştii Stelei: "Cei din Ştefan cel Mare ar fi mai inspiraţi să ceară un alcooltest pentru stelişti, mai bine aşa decît control doping". Nikolici şi Gabi Matei au şocat recent, filmaţi cum vomitau dintr-un taxi după o noapte petrecută în oraş alături de MM şi de Tănase.

"Primăvara Cupei României? Tare!"
Managerul Stelei a rîs de Dinamo, care spre deosebire de Steaua, nu joacă în Europa, apoi a trecut la Rapid, cealaltă rivală a "militarilor", cu ai cărei suporteri a avut conflicte serioase: "După prestaţia formidabilă cu Tulcea, rapidiştii sînt aproape de o performanţă mare: primăvara Cupei României! După 13 etape, ei se află la 13 puncte de Steaua?! Înseamnă că în urma a 34 de etape vor ajunge la 34 de puncte?".

MM s-a mai amuzat şi "la pachet" de adversare: "La derby-ul Dinamo-Rapid, femeia de serviciu de la stadion n-a venit cu cheia de la inelul superior al arenei, de aceea au fost atît de puţini spectatori". Tot el s-a opus ca roş-albii să aibă 12.000 de bilete pentru duelul de duminică: "Ce să facă dinamoviştii cu atîtea?!".

"Dinamoviştii să se odihnească, altfel nu ne vor face faţă, fiindcă noi ne dopăm! Cu antrenamente, cu profesionalismul lui Reghecampf, cu dragostea ultraşilor" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Nu-mi explic cum s-a întîmplat ca acea echipă spectaculoasă, Barcelona României, să fie eliminată la Chiajna! E de neînţeles" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
functionarul09
functionarul09  •  02 Noiembrie 2012, 13:00
Postat de 14mai1948 pe 02 Noiembrie 2012, 11:46

sa vazut ca nu se dopeaza stelistii ,cu chiajna se sufocasera ,numai aveau aclasi tempo ,titm alert ,chiajna ia dominat pina si la conditie fizica , daca imi aduc aminte prin etapa a5-6 mulkti comentatori spunea despre chipciu si tanase ca termina benzina prin min 70 si uimitor in citeva etape alearga la final parca dabea a inceputy meciul ..intreb nu jignesc ,, dece?

Este grea limba romana, nu-i asa ... ?!? E grea, este grea de tot !!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  02 Noiembrie 2012, 12:22

MM-ul asteapta de 6 ani sa-si poata etala "glumitzele". In Romania nici-o minune nu dureaza mai mult de trei zile. Daca cineva are nevoie de bani sa parieze acum ca stina nu ia campionatul si se va umple de bani.

14mai1948
14mai1948  •  02 Noiembrie 2012, 11:46

sa vazut ca nu se dopeaza stelistii ,cu chiajna se sufocasera ,numai aveau aclasi tempo ,titm alert ,chiajna ia dominat pina si la conditie fizica , daca imi aduc aminte prin etapa a5-6 mulkti comentatori spunea despre chipciu si tanase ca termina benzina prin min 70 si uimitor in citeva etape alearga la final parca dabea a inceputy meciul ..intreb nu jignesc ,, dece?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează