FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  STEAUA - DINAMO, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

VIDEO și FOTO Tensiune înainte de derby » Suporterii dinamoviști au fost dezbrăcați de veste la intrarea pe Arena Națională!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2016 20:22

Steaua și-a luat măsuri de siguranță după evenimentele petrecute la meciul cu Manchester City, când la tribuna a doua dinamoviștii au afișat o coregrafie în care apărea mesajul "Doar Dinamo București".

Oficialii vicecampioanei României au dat ordin firmei de pază care face controlul corporal la intrarea în stadion să nu-i lase pe dinamoviști cu niciun fel de coregrafie.

Suporterii de la PCH au îmbrăcat veste albe, însă la intrare au fost obligați să și le dea jos.

"Regulile le stabilește organizatorul și le aplica firma de pază cu care are contract. Jandarmeria nu poate interveni în această ecuație, poate doar să aplice legea, în care nu scrie că e interzis accesul cu veste", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt Jandarmeria București, pentru GSP.ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
dvd1
dvd1  •  21 August 2016, 05:29
Postat de vasy86le pe 20 August 2016, 23:33

Tavalugul? unde va e ma tavalugul? PENIBILILOR

tavalugul e pe Steaua. Steaua e cea mai blatista si *** echipa de pe pamint. Huo Steaua. Stati sa vedeti saptamina care vie: iau 10 de la City (lumea spera sa ia si mai mult de 10 dar o sa le fie mila la aia). Huo Steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  20 August 2016, 23:33
Postat de Lucian Valeanu pe 20 August 2016, 20:44

Jahahahahahah jaaja. ... Ce facura catelusii. ..au ramas fara shube pe ei ?? Planul 2 a fost dejucat ..ramane planul 3 sa va bagati in ga.oa.ze.petarde si sa va bucurati de liga campionilor. .. Va salut intelogentilor !! Vom vedea azi ce aveti in pantaloni (cum zicea Reghe)..hahaha Aoleeeuu. .TAVALUGUL E PE DEAL! !!:):):)

Tavalugul? unde va e ma tavalugul? PENIBILILOR

vasy86le
vasy86le  •  20 August 2016, 23:31

Ce ziceti dragi stelisti, vi se pare normal astfel de comportament al stapanului vostru? vi se pare normal sa se interzica coregrafia pe stadion? Daca un stelist intreg la minte, e de acord cu ce a facut ciobanul, atunci ar trebui sa ne intoarcem in era dictatorului, sa ne supunem stapanului.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează