FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  ACŢIUNE GAZETA - CARSLBERG

Fotbal pe ritmuri de muzică alături de campioane, pe plaja Melody din Mamaia!

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2010 00:00

Final de poveste în stil de Liga Campionilor pe plaja Melody din Mamaia, acolo unde Gazeta Sporturilor a trecut cu greu, în prelungiri, de selecţionata Carslberg, din care făceau parte jucătorii echipei naţionale a României de fotbal pe plajă.

Selecţionata Carslberg avea probleme încă de la începutul meciului, cînd a văzut trupa de şoc a Gazetei. Cu o echipă de mare campioană, Gazeta a jucat în formaţie cu supervedete din lumea fotbalului, dar şi al sportului românesc: fosta jucătoare a Oltchimului, Narcisa Lecuşeanu, alături de vicecampioana olimpică la spadă, Ana Maria Brânză, împreună cu pivotul echipei de handbal HCM Constanţa, Silviu Băiceanu, au încins nisipul fierbinte. Nu au lipsit jucătorii Farului din Constanţa, Cosmin Paşcovici şi Ion Barbu. Ca de fiecare, invitatul special al acestei săptămînii a fost artistul Adrian Enache care nu s-a despărţit de microfon, nici pe plajă, fiind aplaudat la scenă deschisă după un minirecital pe nisip.

Meciul a început pe ritmuri nebune de rock, cu un Adrian Enache în zi de graţie. Scheme de invidiat, pase cu călcîiul şi driblinguri de excepţie, au fost ingredientele principale ale lui Adi Enache, care a înscris două goluri, cum ai bate din palme. Specialiştii nisipului din naţionala României au jucat lejer, avînd-o pe Ana Maria Brânză în apărare şi nu au atacat poarta Gazetei, apărată de un profesionist, Verbina. Gazeta a prins o primă repriză de excepţie, după ce Cosmin Paşcovici şi-a trecut şi el numele de două ori pe tabela de marcaj. Cum Gazeta era la conducere, spectacolul era la el acasă! Narcisa Lecuşanu a renunţat pentru cîteva momente la autografe, a intrat în teren şi după numai cîteva secunde, a tras împreună cu Ana Maria şi a înscris. 5-0 la pauză şi deznodămîntul era clar.

Totuşi, după pauză în echipa GSP au apărut primele probleme. Ana a fost luată pe sus, dar totul s-a petrecut sub semnul glumei. Naţionala României la fotbal pe plajă a venit să facă show şi a înscris goluri de generic. Foarfeci năpraznice, goluri la vinclu şi parade de excepţie au condimentat jocul. Profesioniştii, dar şi redactorii Gazetei, alături de vedete au marcat fără încetare şi scorul a luat proporţii. După terminarea celor două reprize, cele două echipe, scorul era egal 9-9! Cele două echipe au fost de acord ca meciul să intre în prelungiri, pentru ca meciul dintre GSP şi Carslberg să aibă un cîştigător. Şut şi gol marca Adrian Enache după două minute de joc şi Gazeta cîştigă meciul cu selecţionata Carslberg.

La final toată lumea a trecut la declaraţii. "Cum să fie greu pe plajă? A fost floare la ureche mai ales cînd ai în teren supercolegi. Mulţumesc Gazetei Sporturilor şi Carslberg pentru acţiunea din această seară. Chiar a meritat efortul", a spus Ana Maria Brânză.

"M-am simţit minunat alături de Ana, Silviu şi Adi Enache la acţiunea de astăzi. Am şi reuşit să înscriu, dar Ana a fost omul meciului, împreună cu Adrian Enache. Ne-am simţit bine, am făcut sport, acum mergem la refacere", a punctat Narcisa Lecuşanu.

"Fotbal pe ritmuri de muzică, spectacol cu vedete la Mamaia. Mulţumesc Gazetei Sporturilor pentru ora de sport de astăzi", a încheiat Adi Enache.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează