FOTBAL  »  FOTBAL PE PLAJA  »  FOTBAL PE PLAJĂ

Regele şi Regina: Gică Hagi şi Narcisa Lecuşanu! Gazeta remizează cu Carlsberg la Mamaia

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Nebunie mare pe plaja Melody din Mamaia cu o oră înaintea startului meciului dintre echipa Gazetei şi selecţionata Carlsberg. Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gică Hagi, alături de fosta jucătoare a Oltchimului şi a echipei naţionale a României de handbal, Narcisa Lecuşanu, Iulian Miu, Robert Niţă, Ionuţ Luţu şi Cosmin Paşcovici au făcut spectacol de gală în faţa a 2.000 de spectatori.

Cu o prezentare de Liga Campionilor, Gică Hagi şi Narcisa Lecuşanu şi-au făcut prezenţa pe plaja Melody în aplauzele spectatorilor. N-au avut timp să stea deloc, pentru că au fost asaltaţi de sutele de turişti de pe litoral cărora le-au dat autografe pe tricouri, mingi şi chiar pe piele.

Starul meciului a fost dat de cei doi într-o manieră inedită. Narcisa a aruncat mingea cu mîna la fel cu o făcea în meciurile Oltchimului din Vâlcea, în timp ce Hagi a tras năpraznic cu stîngul la poartă. Spectacolul era gata să înceapă! Echipa Gazetei a intrat tare în  joc, în faţa selecţionatei Carlsberg, în care au jucat fotbaliştii echipei naţionale de fotbal pe plajă a României şi Ionuţ Luţu a marcat un supergol. Tot Luţu a perforat în numai cîteva minute poarta specialiştilor din nisip. Conduşi cu 2-0 tricolorii au turat motoarele şi au reuşit să înscrie repede două goluri şi chiar au trecut în avantaj după un supergol din foarfecă. 3-2 la pauză pentru fotbaliştii nisipului fin din Mamaia şi redactorii Gazetei erau puşi pe fapte mari în partea secundă a jocului.

După pauză tot cei din echipa naţională a României de fotbal pe plajă a fost la conducere şi-au înscris pe contraatac. Miu şi Niţu s-au enervat şi-au pus presiune pe adversari. Gol după gol şi Gazeta era la putere! De la 5-2, scorul devea 5-6, după goluri de generic marcate de Paşcovici şi compania. În ultimile minute ale meciului, cele două echipe au continuat să facă show pe litoral şi-au mai marcat de cinci ori.

După două reprize în care Gică Hagi şi Narcisa Lecuşanu au făcut spectacol în tribuă, cu Iulian Miu, Robert Niţă, Ionuţ Luţu şi Cosmin Paşcovici în formă maximă, meciul s-a terminat cu multe premii oferite de Gazeta Sporturilor şi valuri de bere oferite de Carslberg. 8-8, scor final şi deja se pregătesc telegramele de convocare pentru meciul de sîmbătă viitoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
xpigames
xpigames  •  08 August 2010, 12:09

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează