Alte știri din fotbal
Bogdan Stelea nu-l menajează, după gafa din Slovacia: „Aioani, cum să spun...”
0
Ciprian Marica, disperat de rezultatele naționalei: „Asta e singura speranță! Uitați-vă ce face Bosnia”
0
Notele GSP, după Slovacia - România! 5 corigenți la Bratislava și singura surpriză plăcută
0
Răzvan Marin anunță imediat după Slovacia - România: „Este pe lista domnului preşedinte”
0
Știri din fotbal internațional
Gazzetta dello Sport a postat fotografia care exprimă perfect drama Squadrei Azzurra » Ce scriu italienii: principalul vinovat
0
Selecționerul Gennaro Gattuso, în lacrimi: „Suntem devastați! Dacă mi-ați înfige un pumnal...”
0
Grupele și programul complet de la Campionatul Mondial 2026 » Ultimele două naționale, calificate în această dimineață
0
DRAMATISM fără margini în cele 4 baraje pentru CM 2026! Italia, un nou DEZASTRU
6
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
4
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Andrea Chiș, fostă judecătoare și membră CSM: „În sistemul de justiție din ...
Libertatea
Mai există cale de întoarcere în Iran? Fost consilier al președintelui ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Inspectorii ANAF au confiscat 68,93 de milioane de la o casă de schimb ...
Libertatea
Pai daca-i furat , cum naiba sa prezinte interes !?
eu imi iau. nu eram sigur, credeam ca n'o sa se mai gaseasca in cateva zile, dar daca vad ca nu se vand, o sa merg :)
Hahaha, esti foarte glumet!
Alles gut !Danke schön :)
Cam asa este, șvabii sunt oameni pacifiști nu sunt cu gândul numai la violente ca saxonii de sași. :)))))))))))
Am vazut rezervele in repriza a 2-a cu Pandurii. Cea mai proasta repriza din campionat ! O sa zici ca da..am jucat cu un om in minus..dar noi nici nu am atacat nici nu ne-am aparat..am jucat haotic ! Sa nu mai zic ca legam 3 pase cu greu..asta a durut cel mai mult !
Svabii din Banat sunt oameni de treaba si ii doare-n palarie de Germania sau Austria ! Dar cred ca sasii sunt oameni rai : ))))))))))
Niet, nu ma intereseaza nici HSV si nici Greuter Fürth. Poate s-a uitat Botizan, ca doar si-a pus emblema cu HSV. :)
Ieri a postat de zeci de ori tampenia aia . Asta inseamna ca este obsedat si crapa de ciuda !
Ăștia sunteți voi sașii, numai la violente va este gandul. :))))))))))))) Uite ce scrie nebunul asta: Sasi corciti si romani tradatori contra Romaniei :))))))))))))) ://www.altermedia.info/romania/2014/05/11/sasi-corciti-si-romani-tradatori-contra-romaniei/ Vreti sa ne luati Romania si sa faceti Donauland. :)))))))) Jos mainile de pe tara noastra! :))))))))))))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.