Alte știri din fotbal
„Transferul” vizat de Dinamo » Nicolescu confirmă discuțiile
0
Dinamo are în vizor doi fundași centrali pentru la vară: jucători de națională pentru „haită”!
0
Încă 5 persoane audiate și puse sub control judiciar de la CS Păulești, în cazul de trucare de meciuri pentru pariuri
0
În sfârșit! » Hagi devine selecționerul României și poate alinia „11”-le la care doar a visat!
8
Știri din fotbal internațional
Bayern „tremură” pentru Kane » Englezul, incert pentru meciul cu Real Madrid
0
Antrenorul lui Ionuț Radu a luat decizia, chiar în pauza competițională » A semnat contractul
0
La loc comanda! Starul de 150.000.000€ revine după trei luni
0
Fiasco la vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială » Gafa făcută de FIFA „i-a blocat” pe fani
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cristian Anton a fost arestat preventiv. DNA a găsit peste 500.000 de euro, ...
Libertatea
De ce ar putea alege Trump weekendul prelungit de Paște pentru o operațiune ...
Adevărul
Sub stăpânirea lui Ridzi: Jiul Petroșani, „vaca de muls”, între blaturi la ...
GSP SPECIAL
Vladimir Putin avertizează o țară care i-a fost aliată că se apropie prea ...
Libertatea
e magarie cu 1000 bilete.....dupa calculele mele s-au vandut aproape de 5000....mai sunt apoi abonamentele cate or mai fi si alea...
Din pacate ca si mine, multi nu vom putea ajunge la meci deoarece este in cursul saptamanii, insa, am rezervat bilet pentru meciul din cupa. Chiar si asa, cu siguranta vor fii peste 25.000 spectatori la meciul cu Otelul( peluza NORD + SUD la datorie ) si peste 40.000 la meciul din cupa. ! Rezulta -> peste 60.000 de spectatori minim in 3 zile !
ha ? Ce prostii am spus ... ca e scump biletul la Zurich ? :)) E scump uita-te pe net cat ii
Daca steaua e un club falit,inseamna ca restul echipelor din liga 1 nu mai exista :))
Ti-ai revenit Botizane? Ieri numai tampenii ai spus. :)
Sper sa fie 500 de spectatori la meci ! Care suporteri au votat sa se joace pe miseria aia de stadion ? Suporterii adevarati prefera Ghencea, CASA STELEI !
Urata treaba. Sper ca situatia sa se schimbe iar suporterii sa inceapa sa cumpere bilete. Ar fi urat ca echipa sa sarbatoreasca titlul cu un stadion gol.
Steoaia este un club falit ...in loc sa lase intrarea libera ...ea cere bani pe bilet ...lumea n are ce manca si da bani la milionarii lui JIJI...
rapidstii continua sa fie cei mai frustrati suporteri. inteleg, nu aveti echipa, aveti scandaluri, jucati in liga a 2-a, nu aveti suporteri (cu exceptia samantarilor), sunteti pe cale sa va desfiintati. de ce oare doar rapidistii (legenda visina, inginerul, super-eudardo-minune si altii) continua sa isi verse fierea in alta parte decat in latrina lor??
tu vb ma de fani? voi in 10 meciuri adunate apucati sa umpleti national arena. gandeste-te ca avem 2 meciuri in 2-3 zile....cam greu sa strangi 100000 oameni..... oricum eu am bilete la ambele....chiar daca suntem 20000 cu otelul nu ma intereseaza...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.