Comentarii (54)
rad1cal
rad1cal  •  16 Mai 2014, 10:00
Postat de andrey.fcd pe 16 Mai 2014, 09:56

Era un motiv pentru care veneau asa putini suporteri in perioada aia. Daca nu stiai galeria a decis in perioada aia sa boicoteze meciurile pana vor pleca de la Dinamo badea si borcea. A fost un semn de protest. Daca nu ai vazut imediat cum am scapat de aia si a a venit Negoita am inceput sa readucem oameni la stadion in ciuda faptului ca jucam pe Stefan cel Mare care e un stadion deplorabil. Legat de meciul vostru cu Petrolul nu cred ca e chiar asa. Daca sunteti echipa cu adevarat mare trebuie sa jucati serios pana la capat.

Badea, Borcea, dar nici acum nu umpleti Stefan cel Mare, daca e asa cum zici tu. Am vazut si sezonul asta cateva meciuri (nu spun toate pt ca nu le-am urmarit pe toate) in care era plina 3 sferturi din peluza si mai erau cativa pe la tribuna... Poate am nimerit eu fix meciurile cu cei mai putini spectatori, cine stie. Cat despre rezultatul meciului cu Petrolul si conditia de echipa mare... uita-te peste tot in campionatele mari ca la fel se practica. Cel mai bun exemplu Chelsea - Liverpool. Sau n-o mai fi nici Chelsea echipa mare... Exemple sunt nenumarate, sunt sigur ca le cunosti si tu, nu mai trebuie sa ti le spun eu.

mytzu
mytzu  •  16 Mai 2014, 10:00

nici ora de difuzare nu se stie inca, desi cel mai probabil va fi 18:00. cred ca se vor cumpara biletele pana la urma...

andrey.fcd
andrey.fcd  •  16 Mai 2014, 09:56
Postat de rad1cal pe 16 Mai 2014, 09:52

Tocmai voi sa vorbiti despre suporteri ? Care nu demult aduceati la meciuri 100 de oameni pe stadion. Si aia 100 cu tot cu jucatori, arbitri si 5-6 vrabii care mai erau in trecere pe acolo... @chronic, nu sunt rau dar asta este adevarul. Buna, rea, Ghencea e casa noastra ! Au fost hamesiti dupa bani si au crezut ca dau lovitura, na ca si-au luat teapa. Probabil ca vor fi vreo 10-20 de mii de suporteri, dar in orice caz nu cred ca se umple stadionul. Cat despre meciul cu Petrolul, ma intereseaza putin spre deloc. Sper sa nu bage titularii, sa-i odihneasca pt meciul de cupa. Si daca se termina 15-0 pt Petrolul tot aia e, nu conteaza.

Era un motiv pentru care veneau asa putini suporteri in perioada aia. Daca nu stiai galeria a decis in perioada aia sa boicoteze meciurile pana vor pleca de la Dinamo badea si borcea. A fost un semn de protest. Daca nu ai vazut imediat cum am scapat de aia si a a venit Negoita am inceput sa readucem oameni la stadion in ciuda faptului ca jucam pe Stefan cel Mare care e un stadion deplorabil. Legat de meciul vostru cu Petrolul nu cred ca e chiar asa. Daca sunteti echipa cu adevarat mare trebuie sa jucati serios pana la capat.

djeurofighter
djeurofighter  •  16 Mai 2014, 09:56
Postat de botizann pe 16 Mai 2014, 09:40

ha ? Ce prostii am spus ... ca e scump biletul la Zurich ? :)) E scump uita-te pe net cat ii

1) Ai spus ca Elvetia nu-i in spatiul Schengen. 2) Ai spus ca un bilet dus intors Bucuresti - Zürich este cam 600 de Euro (si pe motiv ca-l cumperi tarziu). Am verificat cu colegele de la ticketing si mi-au gasit bilet cu plecare azi si intoarcere poimaine la 267 de Euro. 3) Si ai mai spus ceva, insa nu mai retin. :))

rad1cal
rad1cal  •  16 Mai 2014, 09:52
Postat de andrey.fcd pe 16 Mai 2014, 09:48

Asta e steaua... si cand iau campionatul aduc putini suporteri...

Tocmai voi sa vorbiti despre suporteri ? Care nu demult aduceati la meciuri 100 de oameni pe stadion. Si aia 100 cu tot cu jucatori, arbitri si 5-6 vrabii care mai erau in trecere pe acolo... @chronic, nu sunt rau dar asta este adevarul. Buna, rea, Ghencea e casa noastra ! Au fost hamesiti dupa bani si au crezut ca dau lovitura, na ca si-au luat teapa. Probabil ca vor fi vreo 10-20 de mii de suporteri, dar in orice caz nu cred ca se umple stadionul. Cat despre meciul cu Petrolul, ma intereseaza putin spre deloc. Sper sa nu bage titularii, sa-i odihneasca pt meciul de cupa. Si daca se termina 15-0 pt Petrolul tot aia e, nu conteaza.

hawk
hawk  •  16 Mai 2014, 09:51
Postat de chronic pe 16 Mai 2014, 09:46

nu mai fi rau si tu....Ghencea arata ca dupa razboi. nu stii unde sa stai sa nu iei tetanus....apoi conducerea si jucatorii sa isi faca griji cum joaca cu petrolul. m-am saturat sa vad o echipa in genunchi ca cu pandurii

Arata in ultimul hal ! Scaune rupte, crapate, suruburi iesite..sa nu mai zicem de faptul ca e accesibil ca zona doar pentru Drumul Taberei si Ghencea / 13 septembrie. Eu zic ca e o alegere buna..pacat ca nu pot sa ajung ! ROUTE 25 !

chronic
chronic  •  16 Mai 2014, 09:50
Postat de andrey.fcd pe 16 Mai 2014, 09:48

cand iei camp 2 ani la rand e mai greu...lumea e obisnuita cu performanta....tu nu ai de unde sa stii. nu te mai baga ca musca in lapte

andrey.fcd
andrey.fcd  •  16 Mai 2014, 09:48

chronic
chronic  •  16 Mai 2014, 09:46
Postat de rad1cal pe 16 Mai 2014, 09:30

Sper sa fie 500 de spectatori la meci ! Care suporteri au votat sa se joace pe miseria aia de stadion ? Suporterii adevarati prefera Ghencea, CASA STELEI !

nu mai fi rau si tu....Ghencea arata ca dupa razboi. nu stii unde sa stai sa nu iei tetanus....apoi conducerea si jucatorii sa isi faca griji cum joaca cu petrolul. m-am saturat sa vad o echipa in genunchi ca cu pandurii

hawk
hawk  •  16 Mai 2014, 09:46
Postat de chronic pe 16 Mai 2014, 09:43

e magarie cu 1000 bilete.....dupa calculele mele s-au vandut aproape de 5000....mai sunt apoi abonamentele cate or mai fi si alea...

M-am uitat si eu pe biletesteaua[ro]. Daca faci un calcul rapid in 60 secunde, sunt mult mai multe bilete rezervate ! Eu am zis un minim 25.000..dar cu siguranta numarul va creste!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează