Alte știri din fotbal
A închis ușa-n nas Stelei și semnează cu o contracandidată!
0
Un transfer și o plecare au fost oficializate azi de Sepsi
0
Toate transferurile verii în Superliga » Craiova își subordonează rivalele
7
Arbitrul înscris în partidul lui Emil Boc, delegat la Supercupa Craiova - U Cluj. Reacția oltenilor
2
Știri din fotbal internațional
Surpriză pe aeroportul din Rio de Janeiro » Câți jucători s-au întors după eliminarea din „optimile” Mondialului!
0
Dedicație pentru Craiova la debutul în preliminariile Ligii Campionilor: ce va apărea pe tricourile juveților
0
Gata, începe sezonul! ML Vitebsk - Craiova, debutul campioanei în preliminariile Champions League. Echipe probabile + unde se vede la TV
8
Raul Rusescu desființează declarația selecționerului de la Mondial: „A greșit față de un întreg continent!”
4
Lifestyle
Le mai recunoști? Fostele prezentatoare ale știrilor sportive au atras toate privirile la evenimentul lui Cătălin Botezatu
5
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
35
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
9
Cum a reușit profesorul Mihail Iordache – Bossul din Câmpina – să scoată pe ...
Libertatea
Eșec grandios: Rusia a încercat să copieze drona ucraineană „Baba Iaga”. ...
Adevărul
Arena din România pe care a jucat Arsenal a ajuns o junglă!
GSP SPECIAL
Cel mai lung proces de mare corupție din România. Prima sentință, cu ...
Libertatea
e atacant tare. da in fiecare an macar 5-6 goluri...))) macar le da si pe alea. se vede din grafica, ul;timii doi ani 38 din cele 115goluri.eclar, asta a fost totul la el. dar, vom vedea. ideea e, cine ii da lui pasele alea de la vaslui, cine, ca la steaua nu vin si adailton + sanmartean....
ba sa il luati voi! sa fie la voi acolo uesley asta! noi vrem un brazilian tanar si neaos de la mama ,lui de acolo.
:))))))))) draq, macar nu mancau banane cocotati in copac amigo :)))
lasa ma sa-l ia, e deja in carje, are 133 de ani...)))))))))))))
pai sa plece draq toti atunci :)) sau mai bine sa se desfiinteze ca si craiova
"Steaua a avut în istoria ei 6 jucători brazilieni: Andrey, Elton, Tatu, Bonfim, Ricardo şi Maicon. Al 7-lea e Adi Rocha" de fapt daca vine ueslei, abia atunci vor avea un brazilian in echipa. ailalti erau/sunt niste tiriplici...)))))
EU NU CRED CA LASA WESLEY UN CLIMAT PROPICE LA VASLUI PT UN CIRC TOTAL CU CIOBANUL ,VA RAMANE LA SLUI ,CINE POATE LUCRA CU UN PROST DE CIOBAN ? NIMENI
de data asta cred ca ar trebui sa va resemnati cu gandul ca wesley nu va mai juca la voi. este clar ca ciobanul va plati oricat numai sa il aduca la steaua.
Uitati-va cine a semnat articolul!Ionuţ Petrişor!!:)))) A mai facut un articol identic asa in urma cu 2 saptamani unde Wesley era 100% la stelutza fc:)))).Ioane mai usor cu inventii din astea.Vezi sa nu ti se faca rau de la branza ciobanului :)))
voi nu va plictisiti sa amagiti lumea asta,in special pe stelisti?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.