Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
10
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
1
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
1
Știri din fotbal internațional
FCSB - Fenerbahce, duel în ultima etapă a grupei Europa League » Toate CALCULELE + Reporterii GSP transmit de la stadion
12
Duel tare pentru Răzvan Lucescu pe terenul liderului din Europa League, Ionuț Radu este titular la Belgrad » Clasamentul în timp real
0
Transferul dorit de Vlad Dragomir, după golul superb din Liga Campionilor: „Aș semna fără să stau pe gânduri”
0
Și-a spart televizorul la golul lui Trubin din minutul 90+8!
3
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Microbuzul din accidentul tragic din Timiș nu avea funcția de lane assist. ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
e atacant tare. da in fiecare an macar 5-6 goluri...))) macar le da si pe alea. se vede din grafica, ul;timii doi ani 38 din cele 115goluri.eclar, asta a fost totul la el. dar, vom vedea. ideea e, cine ii da lui pasele alea de la vaslui, cine, ca la steaua nu vin si adailton + sanmartean....
ba sa il luati voi! sa fie la voi acolo uesley asta! noi vrem un brazilian tanar si neaos de la mama ,lui de acolo.
:))))))))) draq, macar nu mancau banane cocotati in copac amigo :)))
lasa ma sa-l ia, e deja in carje, are 133 de ani...)))))))))))))
pai sa plece draq toti atunci :)) sau mai bine sa se desfiinteze ca si craiova
"Steaua a avut în istoria ei 6 jucători brazilieni: Andrey, Elton, Tatu, Bonfim, Ricardo şi Maicon. Al 7-lea e Adi Rocha" de fapt daca vine ueslei, abia atunci vor avea un brazilian in echipa. ailalti erau/sunt niste tiriplici...)))))
EU NU CRED CA LASA WESLEY UN CLIMAT PROPICE LA VASLUI PT UN CIRC TOTAL CU CIOBANUL ,VA RAMANE LA SLUI ,CINE POATE LUCRA CU UN PROST DE CIOBAN ? NIMENI
de data asta cred ca ar trebui sa va resemnati cu gandul ca wesley nu va mai juca la voi. este clar ca ciobanul va plati oricat numai sa il aduca la steaua.
Uitati-va cine a semnat articolul!Ionuţ Petrişor!!:)))) A mai facut un articol identic asa in urma cu 2 saptamani unde Wesley era 100% la stelutza fc:)))).Ioane mai usor cu inventii din astea.Vezi sa nu ti se faca rau de la branza ciobanului :)))
voi nu va plictisiti sa amagiti lumea asta,in special pe stelisti?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.