Alte știri din fotbal
Antrenorul Chindiei, după remiza cu Farul: „Nu vreau să se înțeleagă greșit”
0
Și-a pus cenușă în cap, imediat după Chindia - Farul: „Dacă nu ratam eu atât, nu eram la baraj”
0
Ratarea din Chindia - Farul va face înconjurul planetei! A scăpat singur spre poarta goală, dar nu a marcat
0
Chindia - Farul, cel mai nebun meci al anului! Barajul pentru menținere/promovare se decide la retur
24
Știri din fotbal internațional
Istorie pe Wembley! Au promovat în Premier League cu un gol marcat în minutul 90+5
0
Diego Simeone: „El este cel mai bun antrenor la ora actuală”
0
Cristi Chivu încheie sezonul de vis în Italia » Bologna - Inter, în ultima etapă din Serie A
0
Alertă la Paris: două vedete de la PSG, incerte pentru finala Ligii Campionilor
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
„Timpul nu este de partea Rusiei”: pierderile de pe front și economia apăsă ...
Libertatea
Criza politică din România a stricat planul Budapestei privind gazul din ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
CEO-ul unui mare grup de companii compară situația din România cu criza din ...
Libertatea
Becali iar a luat teapa. Dupa ce a scapat de gogoasa Grozava s-a pricopsit cu Wesley. Un Fl Costea bine antrenat si pus unde trebuie era parfum. Ce nu pricepe Becali, e ca-i trebuie un antrenor bun si lasat sa lucreze, Reghe va fi o fasaiala, oricat isi va umfla tzatzele Ana-Maeia
numa bine sa te trezesti mai intelept :)
bine ma hai ca te las ca mor de somn
ba deloc . cam tot ce am spus este adevarat :) poate un adevar subiectivist dar cam asa vad eu treburile :))
normal. daca spui numai prostii :))
gata ma ati plecat toti ? :(
ba tare m-ai vazut tu sa clocesc zi de zi pe articolul cu dinamo sau rapid
principalul este cit o sa cistige Wesley la Steaua. Altfel poate sa i-l de-a Porumboiu pe gratis Wesley nu e prost sa plece. Sau daca pleaca pe Salar mic la Steaua ca toti fraierii asa zisi Stelisti care joaca la steaua (cica cu inima) pe Salarii mici. .
pai majoritatea sunt fosti dinamovisti. de aia :)) si apoi steaua e primul brand din fotbalul romanesc. daca lovesc in steaua e ca si cum au lovit in toata tara. de aia iau mereu la tinta steaua.
atlanta intra noaptea ,pe ole nu l-am mai vazut demult raman mizeriile astea
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.