Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Marotta a făcut anunțul despre transferul lui Lautaro la Barcelona
0
Inter - Monza, start pentru Cristi Chivu în noul sezon de Serie A. A marcat și Esposito
1
Bombă pe piața transferurilor! Aston Villa, aproape de a semna cu un star german
0
Start nebun în Premier League » După Hull, încă o nou-promovată și-a câștigat meciul
0
Lifestyle
ȘOCANT! Ce s-a ales de vila de 2 milioane de euro a lui Vasile Turcu, în 9 ani de la decesul fostului acționar de la Dinamo
4
„Călăreața apocalipsei” » Și-a lăsat mască urmăritorii cu noile fotografii provocatoare
4
„Dacă eram după bani, luam unul cu mai puțini copii!” » Replică tăioasă pentru cei care o acuză că s-a măritat din interes
5
Cea mai sexy hocheistă din lume, deconspirată de fani » Noul iubit este tot un sportiv
5
O româncă face carieră în Marea Britanie în lawtech. Alexandra Tudan: „Cele ...
Libertatea
Tragedie cumplită din cauza unui iPhone: un adolescent s-a aruncat în ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Petrolul continuă să circule în ciuda crizei din Ormuz. Operațiunea secretă ...
Libertatea
://www.youtube.com/watch?v=PHEWn_p-g7c&feature=related
woltule hai ca ma luat cacarea. serios! dau fuga la wc si revin! :)))
veta nu e moarta, veta se transforma :))
care vointa? aia cu torcida? sau dus demultttttt dar nu e ingrijorat woltu. mai are vreo 3 echipe.
corect in ordine vointa (sibiul) Gazu CFR si restu din transilvania _ in europa tin cu toate
vreau doar sa nu'mi scoti ochii ca ma leg de cfristi. daca intradevar esti wolltu ar trebui sa stii motivele pentru care ma leg de ei. o perioada indelungata am incercat sa ignor vorbele lor care miros a cacat. insa de ceva vreme m'am saturat. nu sunt genul certaret sau sa ma leg de lume aiurea. prefer sa discut despre fotbal si uneori sa socializez mai o gluma mai o poanta etc. dar astia ma dispera nene, m'am saturat sa vad mereu aceeasi placa, becali, slugi oieri,mitici, sudisti, cfr, paskany. vai ca ardealul nostru e asa, vai ca transilvanie e nu stiu cum.
Woltu tine cu Vointa Sibiu...pe urma cu CFR-ul ..:))
.aaaa , ok !
ma, nu am injurat pe nimeni nu m-am legat de nimeni am incercat si incerc sa vorbesc civilizat boieru stia demult ca sunt wollt de ce sa iti spun ca sunt wollt ca sa ma lasi linistit . ? eu nu m-am legat de tine nici acum nici cu woltu . ce vrei sa iti spun "ba sunt woltu te rog sa nu te mai legi de mine "
cfrist e de la sine statator :))) nu era greu de, deslusit.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.