Comentarii (173)
 •  18 Octombrie 2008, 19:46

Sa plece? Pai cred ca in sondaju ala au votat si ciori si caini! Pai da cine sa vina? Sa ajungem si noi ca Rapidu cu un super varza de antrenor...sau ca cfr-u cu trompeta...sau mai bine hai sa-l aducem pe Olaroiu inapoi ca poate il repatriaza pe carlos si pe Dica! Sa fim seriosi a inceput o treaba sa o termine!

•  18 Octombrie 2008, 19:46

steaua are un lot foarte bun , din pacate are si cel mai varza antrenor

•  18 Octombrie 2008, 19:45

:)) gata cu legenda , gata cu fiara? :)) asa ati facut si cu Hagi asa ati facut cu toate legendele voastre:)) Rusine ca o echipa sa isi umileasca simbolurile, oameni care au adus Cupa Campionilor ce suporteri incredibil ce c_u_rve de oameni sunt suporteri stelei

•  18 Octombrie 2008, 19:45

Nea Gigi,da-i bani lui Protasov si cheama-l la Steaua,daca vrei performante fa o investitie mai mare si dupa aia apar si rezultatele

•  18 Octombrie 2008, 19:44

Respect Laca....dar iti cant ceva....Laca, laca, laca lasa-ne, lasa-ne, lasa-neeeeeeeeeee.....nu esti de Steaua

•  18 Octombrie 2008, 19:43

Nu are mai ce sa umileasca! Parerea mea, cuplul care ar putea face treaba la Steaua ar fi Dan Petrescu + Meme! Doar ca ciobanasului nu-i place sa-i fie bagat pumnul in gura aia a lui puturoasa!

•  18 Octombrie 2008, 19:42

Lacatus va spune ca cei care-l contesta nu sunt adevaratii suporteri ai Stelei si au alte interese.In cazul meu este fals,pt ca singurul meu interes este sa vad echipa ca joaca bine si ca suntem in frunte,iar cu Laca simt ca acest lucru nu e posibil.

•  18 Octombrie 2008, 19:42

pe mn nu ma intereseaza dak ar fi demis lacatus dar protasov ar trebui sa vina din nou ca tehnician la steaua

•  18 Octombrie 2008, 19:41

pacat de tine Laca, du-te altundeva..Ciobi sef nu are rabdare cu nimeni, te va umili ca pe hagi, el nu are o strategie pe termen lung asa cum are Paszkany de la Cluj asa ca du-te, viata merge mai departe, nici Ciobi sef nu va sta chiar toata viata la Steaua.

•  18 Octombrie 2008, 19:38

JWP, incearca tata sa vezi dincolo de jucatorul Lacatus!

• 1
  • •••
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Comentează