Alte știri din fotbal
CS Afumați - CSL Ștefănești, primul meci al zilei în Liga 2 » Toate rezultatele din etapa 9 + clasamentul
12
Urmează o nouă schimbare de căpitan la FCSB » Reghecampf și-a anunțat decizia: „Să profităm”
0
Anghel Iordănescu, surprins de revenirea lui Gigi Becali pe stadion: „Probabil că ăsta e motivul”
0
Csikszereda - Universitatea Craiova, primul meci al zilei din Superliga » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu, despre unul dintre elevii lui: „Nu poți avea așteptări mari de la el!”
0
Reacția lui Vinicius după eliminare. Prezența lui în El Clasico e incertă » Raportul arbitrului îl condamnă
0
Mourinho a refuzat să vină la conferința de presă. Cum a motivat
0
Vinicius, eliminat pentru un gest halucinant în Real Madrid - Villarreal
2
Lifestyle
A gafat în direct și și-a enervat la culme soția: „Sunt în Dubai, sunt niște fete incredibile pe aici”
1
Așa arată un Audi de 300.000 de euro! Mirel Rădoi a spus imediat „Luați-mi banii!”
16
Noua Dacia Spring tunată este de nerecunoscut! Cum arată modelul germanilor
0
„Zeiță” » Fosta rivală a Simonei Halep s-a schimbat radical după ce s-a lăsat de tenis: „La nivelul așteptărilor”
2
O masivă furtună solară se îndreaptă spre Pământ. Ce efecte poate avea ...
Libertatea
Pâinea la țest și murăturile atrag privirile, dar nu și cumpărătorii. ...
Adevărul
De ce a renunțat la fotbal unicul fiu al lui Nicolae Dobrin: „Umbra tatălui ...
GSP SPECIAL
Povestea profesoarei de Chimie care la 79 de ani încă mai predă la clasă
Libertatea
"După două victorii" ?!?! Care sint alea doua ??? A fost doar una, cu UTA !!!
Care 2 victorii în primele două meciuri?! Au făcut egal cu Metaloglobus în prima etapă.
Avea dreptate patronul de acolo. Când bate Botoșani toți spun ca este nedrept ca au câștigat, când ia bătaie ce slabă este. Hai sa fim serioși ca Botoșani chiar este echipă spectacol față de FC Argeș. Am înnebunit dragilor? Au dat 3 goluri și este nemeritat. Rușine sa va fie! Gsp pe an ce trece ajunge un ziar inutil. Toți vorbesc ce vor alți, nu mai facem căutări. Pai ce era gsp odată când cauta și găsea multe nereguli. Azi ori Craiova investește anual în teren mult, ori Botoșani nu merita sa câștige dând 4 goluri ce da cu virgulă. Când este de fcsb sa ia bătaie, frate tot ul este nedrept. Bai ăștia care adăugați aceste știri, nu ar fi mai frumos ca mai întâi sa ne respectăm meseria. În timpul liber aia este. Fiecare ține cu cine poate. Dar aici suntem mulți care ținem cu multe alte echipe. Craiova a luat bătaie de la Argeș și a fost nemeritat. Dar nu este asa, dacă nu reușești sa bați aceste echipe ești o echipă de fotbal mică. Tot lăudăm unele echipe dar vedem ca nu pot sa bată echipe slabe când se apară. Aici este o problemă, ca nu vezi la psg asta, lupta până întra în poartă. La noi dam stânga dreapta și înapoi până luăm gol. Eu cred ca Botoșani merită respectul că a câștigat. Nu îmi este echipă simpatică. Dar totuși ce dracu. Dați-le respectul ca au luptat pe teren. Acuma spunem ca fcsb a fost slabă. Serios!
2 victorii. Da,cu Metaloglobus a fost victorie
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.